Nektek mi a véleményetek Dr. Michael Newton-Lelkünk útja című könyvsorozatáról?
Végeredményben a tudaton múlik minden – a tudat a teremtő erő – Michael Newton könyvéből ez eléggé világosan kiderül. Ha például valaki azt tudja magáról (valójában csak hiszi, mert semmiképpen se lehet kimutatni), hogy valamilyen betegségben szenved, ő kétségtelen beteg, még akkor is ha a tünetek nem jelentkeztek, ha az orvosok makkegészségesnek találják – tudata már fertőzött.
Némely dolgok e könyvben olyan részletesen és szavahihetően lettek elbeszélve, hogy az olvasó könnyen megfeledkezik arról, hogy azok az adott alany tudatának személyes tapasztalatai – teremtményei – melyek nem érik el szükségszerűen az anyagi megjelenést, ami valójában a megmerevedett elméi alkat vagy tudat.
Eddig csak az első könyvet olvastam, szerintem hiteles.
Akos 13
A kérdés az hogy te hitelesnek érzed e.
Kedves Pelgrim
A szellem a Teremtő, és a Lélek, vagyis az Energia az amiből a Teremtő , a Szellem mehalkotja az általa megtervezettet. Ez az oly gyakran vitatott, és mégsem teljesen megértett Szentháromság tanából adódó helytelen megfogalmazás, amely ismételt félreértelmezhetőségre adhat okot.
Alapjaiban gyenge.
Az emberről úgy beszél, mint test és lélek. Azt mondja a lélek a valódi én, a lélek a tudat, nem fizikai. A test fizikai, és a lélek nélkül élettelen.
A reinkarnáció kapcsán viszont már másképp mondja. A lélek hozzácsatlakozik a tudathoz. Itt már különválasztja.
Nem úgy mondja hogy hozzácsatlakozik a fizikai agyhoz, mert az agy a kapcsolódási pont, a fizikai és nem fizikai között. Hanem azt mondja a lélek kapcsolódik a szintén nem fizikai tudathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!