Nekem nagyon pozitív élmény volt. És úgy gondolom, hogy igazak a benne leírtak, olvastam már elég sok regressziós hipnózissal foglalkozó könyvet és azokban is hasonló élményekről számoltak be a páciensek.
2016. ápr. 12. 21:26
2/8 anonim válasza:
Életem legizgalmasabb olvasmánya! Az utóbbi hetekben olvastam. Eddigi legmeggyőzőbbnek tartom az ÉKÉ regressziós hipnózis témakörében. Az ezzel foglalkozó szakemberek tankönyvévé vált.
2016. ápr. 12. 21:29
3/8 A kérdező kommentje:
Most rendeltem meg az I-es könyvet. Nekem is úgy ajánlották. Kíváncsi vagyok.
2016. ápr. 12. 21:29
4/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem hittem a reinkarnációban, tudományos megközelítésben foglalkoztam pszichológiával, alkalmaztam meditációs módszereket, és egy ilyen alkalommal beláttam korábbi életeimbe. Plusz voltak életemben más élményeim is "lelkekkel", amiket nem tudtam hova tenni.
Amikor a könyvet olvastam, akkor magyarázatot nyertek a személyes élményeim, teljesen egyezett minden az olvasottakkal.
2016. ápr. 13. 12:09
5/8 anonim válasza:
Amúgy a 4. kötetet nem olvastam, az szakembereknek szól, akik megfelelő előképzettséggel végezhetnek regressziós hipnózist. (Laikusként nem ajánlott, tehát azt akkor érdemes olvasni, ha minimum pszichológus végzettséged van.)
Az emberről úgy beszél, mint test és lélek. Azt mondja a lélek a valódi én, a lélek a tudat, nem fizikai. A test fizikai, és a lélek nélkül élettelen.
A reinkarnáció kapcsán viszont már másképp mondja. A lélek hozzácsatlakozik a tudathoz. Itt már különválasztja.
Nem úgy mondja hogy hozzácsatlakozik a fizikai agyhoz, mert az agy a kapcsolódási pont, a fizikai és nem fizikai között. Hanem azt mondja a lélek kapcsolódik a szintén nem fizikai tudathoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!