Ki olvasta Dr. Michael Newtontól a Lelkünk útja c. művet?
Szia!
Én olvastam. Előtte is hittem Istenben, a reinkarnációban, a túlvilágban, a szellemekben, de ennyire átfogó és összefüggő képem nem volt az egész rendszer működéséről. Nekem nagyon tetszett, gépen olvastam el pdf-ben, mind a 3 részt, aztán megvettem a könyveket is :) A legjobb könyv a témában szerintem.
Mindenkinek el kellene olvasnia.
nekem ezt a könyvet dicsérték: Az ember története
a könyv borítójáról idézet: "...olyan események, amelyek felidézik az életek közötti terület igaz történetét, azt, hogy miért felejti el a lény, hogy már élt korábban..."
a Google ezt adta ahol meg lehet rendelni: [link]
Szia ! Énis olvastam és szerintem is nagyonjó..
Megváltozott az életről és a halálról való elképzelésem :D
Én is olvastam, kedvenc könyvem lett, mind a 3 rész!
Miért kell a szcientológiát belekeverni? Az miről szól végül is?
Olvastam az I-III-at, nagyon szuper, szinte semmit sem hagy megválaszolatlanul, legalábbis próbálkozik...
Bizonyos végső kérdések még koraiak nekünk, de azok határain belül "MINDEN-t" meg lehet tudni.
Alapjaiban gyenge.
Az emberről úgy beszél, mint test és lélek. Azt mondja a lélek a valódi én, a lélek a tudat, nem fizikai. A test fizikai, és a lélek nélkül élettelen.
A reinkarnáció kapcsán viszont már másképp mondja. A lélek hozzácsatlakozik a tudathoz. Itt már különválasztja.
Nem úgy mondja hogy hozzácsatlakozik a fizikai agyhoz, mert az agy a kapcsolódási pont, a fizikai és nem fizikai között. Hanem azt mondja a lélek kapcsolódik a szintén nem fizikai tudathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!