Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tényleg így van? Egy Jehova...

Tényleg így van? Egy Jehova tanúja szerint prófécia van arra hogy több nő végzi a prédikálást mint férfi!

Figyelt kérdés

Melyik ez a prófécia és hol található?

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

27. válasz!

2017. máj. 2. 17:26
 121/131 anonim ***** válasza:
57%
Miért?
2017. máj. 10. 10:12
 122/131 A kérdező kommentje:
Na pont erre a kérdésre keressük a választ. Még akkor is ha az a válasz cinikus!
2017. máj. 10. 10:29
 123/131 anonim ***** válasza:
100%
Elmenekült, mert két igét sem tud értelmezni. De azért gyorsan végigsértegetett mindenkit.
2017. máj. 10. 11:01
 124/131 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező:Mit akartál az Ézs.62:2 és a 42:12 -vel?
2017. máj. 10. 20:02
 125/131 A kérdező kommentje:

124. válaszoló!

Akinek írtam ezt az nagyon is tisztában van vele hogy miért írtam.

Mennyire ismered Jehova tanúit?

2017. máj. 10. 22:38
 126/131 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Csak figyelmeztetni szeretnélek, hogy a 28% és a 7% ugyan az a személy.

Ne dőlj be neki!

Ez agyilag vagy egy beteg ember, vagy pedig egy nagyon gonosz ember.

És habár azt hajtogatja,hogy ő csak az igaz vallást keresi, ez nem igaz mert meg van a vallása de azt hiszem,hogy sejted melyik vallásról van szó.

Lehet,hogy te is sejtetted ezt de ha mégsem akkor vigyázz vele!

Üdv!

2017. máj. 10. 23:06
 127/131 anonim ***** válasza:
0%

126.

. Nem akartam többet tárgyalni veled,de sociologiai és még a vallási ideológiai türelem és türelmetlenség szempontbol,ezen belül a vulgáris,valláson alapuló sovén megnyilvánulásod ami már a delérium termensen alapuló,ezen belül a rögeszme alkategória diagozisa uralkodik rajtad.

Továbbá egy bizonyos félelem,annak fajtája amiben nem tudod korlát nélkül megvédeni magad,félve attol,hogy valaki elveszi töled azt ami nem a tiéd.

Ragaszkodsz olyan emberek birtoklásához akik nem a te hatáskörödbe tartoznak.Foglyul szeretnéd tartani a te beteges elvedben.

Azok az emberek akik más nézeten vannak támadod mint egy sarokba szorult eb.Különböző taktikával próbálod befolyásolni a barátodat,de még jobban azokat akik nem valják a te nézetedet.Vulgáris (alpári)szavakkal bántod őket,határtalan kemény gyülölködő megnyilvánulással.ime a bejegyzéseid tartalma a :4,13,25,30,37,84,82,86,110.Ez neked a keresztényi tükörképed.

Ez csak ennél a kérdésnél,de még van bőven más kérdésnél is.

Ha nem tudsz konkrét bizonyítékot az Aty Isten,Fiú Isten,Szentlélek Isten-re,miért nem viselkedsz azszerint.

126.bejegyzése pld."Ez agyilag vagy beteg ember,vagy pedig egy nagyon gonosz ember"

Most erre letiltassam ezt a fiokodat(mert van más is),hogy a hangvételedet szabályozzad.

MIT JELENT,HOGY VESZÉLYES?

Veszélyes a háromságra?Na és!

Veszélyes a te diagnozisodra?

Veszélyes az elvedre?

2017. máj. 11. 11:01
 128/131 A kérdező kommentje:

127.

Tehát akkor mennyire ismered Jehova tanúit?

Ézs.62:2 és a 42:12 s mit gondolsz ezen igei részekről?

2017. máj. 11. 11:34
 129/131 anonim ***** válasza:
0%

Még valami,mert megszakították.

Hogy valaki több fiokrol beszél/nem beszél,nincs közöm hozzá a GYIK szabályai szerint.Hogy te ketőről beszélsz(Isten éltessen),semmi közöm.

De azt Irod VESZÉLYES az már sérti a GYIKET és a 7% ot is.És,hogy összehozol vele én is letilthatlak.

Az,hogy valaki azt mondja,hogy nincs háromság a biblia szerint,és igaza is van,nem áll jogodba kigyot/békát mondj rá.És forditva sem.

Csak annyit mondhatunk :ez hazugság mert nincs/hazugság mert van.Tovább az igaz bíró a biblia szabad döntsön.

2017. máj. 11. 11:37
 130/131 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat nem értem, miért is akarsz te engem letiltani!?

Ezekért?

4.válazom;

Zsolt 68:11-13

Benne tanyázott a te gyülekezeted: te szerzéd jóvoltodból a szegénynek, oh Isten!

Az Úr ad vala szólniok az örömhírt vivő asszonyok nagy csapatának.

A seregek királyai futnak, futnak: s a házi asszony zsákmányt osztogat.

Tehát erről van szó és nem arról amit a hazugságtornya állít....igen,valóban döbbenet!

13.válaszom;

Az ilyen emberkéknek mint te mindig azt szoktam mondani, hogy végy egy könyvet a kezedbe pl a Bibliát és tanulj mert sokkal nagyobb hasznát veszed mint ha itt ki kacagtatod magad a tudatlanságoddal.

25.válaszom;

Hadd segítsek egy kicsit;

Zsid 1:8

Ámde a Fiúról így: A te királyi széked óh Isten örökkön örökké. Igazságnak pálczája a te országodnak pálczája....

Remélem most már teljesült a vágyad 8%!

30.válaszom;

8% Te mondod azt,hogy "nem irigyelsz" bennünket!

Én meg azt mondom neked,hogy sajnállak téged gyermekem mert a butaságod és a nagyképűséged nem engedi,hogy tisztán láss....

(1)

Máté 3:16-17

"És Jézus megkeresztelkedvén, azonnal kijöve a vízből; és ímé az egek megnyilatkozának néki,

és ő látá az Istennek Lelkét alájőni mintegy galambot és ő reá szállani. És ímé egy égi hang

ezt mondja vala: Ez amaz én szerelmes fiam, a kiben én gyönyörködöm."

Tehát mint olvashatod Jézus bemerítésének összefüggésében nem látunk háromnál több személyt.

Jézus személyében látjuk a Fiút; látjuk a Szentlelket, aki egy galamb testének formájában száll alá;

az Atya pedig hallható hangon keresztül van jelen, amely az égből száll alá, ezt mondván:

"Ez amaz én szerelmes fiam, a kiben én gyönyörködöm.".....

Azt hiszem ennyi elég, és remélem,hogy el tudod választani ha KOMOLYAN érdekel az igazság, az Őrtorony által bemagoltatott féligazságoktól.

Te döntesz!

37.válaszom;

Sziasztok!

Én már nem akartam közbe szólni de még ezt az utolsó kommentemet megírom.

Én azt vettem észre,hogy te kedves kérdező és a 79% testvérem is komolyan álltok hozzá a témához és igyekeztek segíteni azon az elveszett lelken, miközben ő (8%) enyhén szólva csak szívat itt bennünket és direkt csinálja, vagyis provokál!

Nem tud értelmes válaszokat adni és amikor sarokba szorul akkor át ugrik egy másik témához és így tovább és tovább és tovább! Ha egy kicsit türelmesebb lennék megvárnám, hogy meddig képes elmenni a tagadásával,de sajnos a türelmem nem végtelen...

8%-nak!!!

(Jn 6:64)

"De vannak némelyek közöttetek, a kik nem hisznek. Mert eleitől fogva tudta Jézus, kik azok, a kik nem hisznek, és ki az, a ki elárulja őt."

Vigyázz mert már nagyon közel jársz, hogy be teljesedjék rajtad is a fenti ige!

Kedves kérdező elnézésedet kérem,hogy beleszóltam a beszélgetésbe!

Remélem nem okoztam túl nagy galibát.

Isten Áldjon titeket!

84.válaszom;

Igen!-ez valóban szomorú..

Nem vagyok kárörvendő, de ha valaki ennyire a homokba dugja a fejét nem is érdemel sajnálatot mert ő saját magát teszi bohóccá.

Ha egy ember nem akarja elfogadni azt ami annyira nyilvánvaló, akkor azzal az emberrel nem lehet mit kezdeni.

És itt az élő példa!

82.válaszom;

Hát emberek!! :D

Majdnem sírok!

Ilyet még nem pupáltam amióta a világon vagyok..

Az elején én is hozzászóltam pár komment erejéig de aztán beláttam,hogy azzal az emberrel nem lehet beszélgetni. de végig kísértem az egész beszélgetést;-és hát mit ne mondjak! :D

Ez egy igazi szatíra volt!

Még mindig nem tudom megérteni,hogy hogy lehet egy embernek(8%) az elméjét ennyire kimosni?

Hát ha az egész Jehova bagázs ilyen, akkor bizony nagy bajok vannak a háztájukon.

Hát kedves kérdező nagyon köszönöm ezt az élményt! :)

86.válaszom;

8%

Íme egy kedves testvéred válasza;

"Ostoba vagy és pökhendi. Az Isten megmondta az igéjében, hogy hogyan kell hívni:

Hogy ez nem lényeges? Hogy egy színtelen/szagtalan nagyszájú link ember vagy, az lényeges, aki Isten helyett osztja az észt, amikor neki sincsen!"

Olvasd csak el!

Itt veled szemben senki nem használt ilyen szavakat és ilyen nagy arccal mint a kedves testvéred ennél a kérdésnél;

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2Thessz 3:14-15

" Ha pedig valaki nem engedelmeskedik a mi levél által való beszédünknek, azt jegyezzétek meg; és ne társalkodjatok vele, hogy megszégyenüljön.

De ne tartsátok ellenségnek, hanem intsétek, mint atyafit."

Hát én azt hiszem,hogy ez a lehetőség meg volt adva neked.

Vigyázz magadra!

110.válaszom;

8% remélem azért tudsz számolni!

„Es minden versengés nélkül a’mi hitünknek nagy titka ez;

Az Isten megjelentt a’ TESTBEN(Fiú), megigazíttatott Lélekben.”

(1Tim 3:16)

Látod?

1)ISTEN

2)FIÚ

3)LÉLEK

Ez annyi mint 3 egy Igében.

Pontosan a Szentháromságot tükrözi vissza.

Igét kértél amelyben mindhárom Isteni személy meg van jelenítve. Hát megkaptad!

Úgyhogy ideje leállnod ezzel az Istenkáromlásos viselkedéseddel!

És szégyelld magad!

És ennyi volt,igaz!?

Mutass rá egyetlen olyan válaszomra ahol vulgáris szavakat használtam vagy ahol gyűlölködő megnyilvánulásaim voltak!

Te egy beteg ember vagy barátom és ezt most halál komolyan mondom! Tréfa nélkül!!

Több nicken megjelensz és mindenkit lehurrogsz és miután kiélvezted magad azt írod,hogy;

118.válaszodban

"Na hát,jot szórakoztam veletek.

Elbúcsúzok töllete."

Nem csak én voltam akivel vitatkoztál és gorombáskodtál.

Nem csak én voltam az akit hazugnak neveztél, hanem mindenkit aki veled szóba állt.

Te direkt csináltad ezt terv szerint és amikor meguntad szépen angolosan vissza léptél.

Hát nem veszed észre,hogy baj van az agyaddal!?

Nézz már a tükörbe egy kicsit!

Nem érdemelsz mást csak ezt mert az is vagy egy depressziós beteg ember!

Te vagy az aki mindent megtesz,hogy gyűlölve legyen.

Te vagy az aki kiprovokálod az emberből,hogy ki mondja azt amit egyébként nem mondana ki!

Te az ördögé vagy mert csalsz és hazudsz!

Mit vársz el az emberektől, hogy hason csússzanak előtted?

Igen keresztény vagyok de nem egy angyal hanem csak egy tökéletlen ember akinek hibái is vannak és amelyeket én belátok.

De a hibáim és bűneim nem tartóznak azok közé amiket te itt felsorakoztattál ellenem.

Be akarsz jelenteni a moderátoroknak!?

Tedd csak meg nyugodtan!

Azzal a tetteddel is csak egy valamit fogsz bizonyítani; hogy egy gyökér ember vagy aki csak azt keresi,hogy másoknak ártson,hogy aztán nagyképűen az mondja,hogy;

"JÓT SZÓRAKOZTAM"

Ha engem el is távolítasz, jőnek majd mások a helyembe és majd egyszer el fog jönni az a nap amikor minden gonoszságot vissza fogsz kapni de nem embertől hanem egy sokkal nagyobb hatalomtól.

Hajrá most már szaladhatsz a moderátorokhoz..

2017. máj. 11. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!