Tényleg így van? Egy Jehova tanúja szerint prófécia van arra hogy több nő végzi a prédikálást mint férfi!
Melyik ez a prófécia és hol található?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
27. válasz!
"És még isteniteni is tudod magad ha kell."
Egy szóval nem istenítettem magam, csupán levezettem a felvetésed logikáját. Ennyi.
Hogy te állítasz hülyeséget és amikor reagálok rá, még felettem ítélkezel miatta, ez már egyenesen szégyenletes. Honnan veszed ehhez a viselkedéshez a bátorságot?
105# nem szégyen, ha nem tudod a Bibliát értelmezni, igaz a kérdező csak kettő igét kérdezett tőled. De az, hogy nekiállsz mocskolódni válasz helyett, az felháborító.
Egy förtelmes ember vagy.
110.Itt hol irja,hogy egymást istenemnek szólítják.
Halvány utalás sincs arra,hogy a másik kettő Isten.
Szégyeld magad!
Hogy Isten megjelent testben, az kizárólag akkor lehet igaz, ha Jézus Isten.
Vagyis nemhogy halvány utalással, hanem konkrét kijelentéssel találkozunk. Vagy netán meghazudtolod még a Bibliát is?
116.Te egy kicsit harapós kedvedben vagy.Éppen ezért,nem pattogsz hanem ugatsz.
De jol áll neked mert igy őrzik a hamis háromságot.
Na hát,jot szórakoztam veletek.
Elbúcsúzok töllete.
Egy biblián alapuló hitet kivánok nekte, lehetőleg háromságmentest amiben nincs hazugság vagy téves tantétel.
Én Elmegyek keressem meg az igazi tanítást mert nálatok nem találtam meg.
Sziasztok.
Csak nem túlságosan szorult a hurok ezzel a testté lett Isten igével?
"Tévedsz,a cinizmusodra szeretnék megfelelni, a töled tanult cinizmussal."
De könyörgöm erre kaptál lehetőséget. Vagy 12 +1-et az Ézsaiás 42:12, Ézsaiás 62:2!
De te nem élsz a lehetőséggel. Van felvetés nem is egy és te nem válaszolsz ezekre a felvetésekre cinikusan. De miért nem?
"Csak még a farizeusi felsőbbrendűséget,hogy tudjam gyakorolni,vissza kell lapozzak a 79%,82%,és a kérdező bejegyzéseire,mert ott találok kellő tanácsokat az alázathoz."
Ha ennyi idő után sem megy, akkor ne is erőltesd, felesleges nem tudsz sem felelni sem megfelelni. Egyszerűen képtelen vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!