Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tud írni ateista idézeteket...

Tud írni ateista idézeteket nekem?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy füzewtet teleírni ateista idézetekkel,általában azért,mert jópofák :D

pl:Minden vallás,aminek a nevében valaha is gyilkoltak a szereteten alapul.

És ha tudnátok,akkor az író nevét is kiírnátok?

Légyszi!

13/L (bár ez nem fontos)

2010. máj. 9. 09:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%
Inkább a leckédet csináld meg, mert pár év múlva rájössz, hogy mekkora hülyeség egy ilyen idézetgyűjtemény és mennyi időt pocsékoltál el rá. Abban a korban vagy, amikor hülye divatokat kell követni, most éppen ez a menő, de a hit vagy az ateizmus nem egy cipődivat. Ha el tudod mondani, hogy miért jó ateistának lenni és meg tudod cáfolni az összes vallás tanát, és akkor sem hiszel, akkor majd csinálj ilyen gyűjteményt, de ne azért mert ebben a hónapban éppen ebben hiszel. Következő hónapban mi lesz, buddhista idézetek?
2010. máj. 9. 09:56
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

keress idézetet Dawkins-től, ő írta pl. az önző gén című könyvet.

egyébként meg egy egész füzetet minek teleírni ilyennel?

az egész téma szerintem nem ér meg ekkora felhajtást -- van aki hívő, van aki nem hívő,

végső soron nem érveken vagy idézeteken múlik.

2010. máj. 9. 11:47
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
Annak mi értelme, hogy mások írnak ide neked, te meg bemásolod egy füzetbe? Nem ettől leszel ateista, még ha ez is a legújabb divatbaromság, amit követned kell. És az értelmes megfogalmazott kérdésekről nem tudsz idézeteket írni?:) Mert ha a te kérdésedet elolvasod, annak nem sok értelme van...
2010. máj. 9. 11:51
 4/21 A kérdező kommentje:

Először is,nem divatbaromságot követek,mert az osztálytásraim nagyrésze nem tudja mi az az ateizmus. Egyszerűen csak tudom hogy ez lehetetlen,és nincs Isten,mert ha lenne néha segítene az embereken,és a Biblia is rengetewg lehetetlen eseményt tartalmaz.Szép mese,de már három éve egy szavát sem hiszem.

Egyszerűen csak fontosak nekem ezek az idézetek,és nem divatolok.Nem hiszek Istenben,már inkább a Budhizmushoz állok közelebb,a következő élet,azaz a lélekvándorlásban hiszek.És amennyi gyiulkolást elkövettek Isten nevében,ahány ember javait elvették...egyszerűan nem hiszem hogy lenne.Azért köszönöm a második válaszolónak,a többieknek meg a semmit.

2010. máj. 9. 12:33
 5/21 A kérdező kommentje:
Ja,és bocsi a mondatszerkeuzetért pár helyen,csak siettem ^^"
2010. máj. 9. 12:34
 6/21 anonim ***** válasza:
50%
Én szinte egész életembe ateista voltam, de aztán jobban megismertem magam. 18/F
2010. máj. 9. 13:02
 7/21 anonim ***** válasza:
72%

"inkább a Budhizmushoz állok közelebb"

Akkor tanuld meg helyesen leírni...:) Amúgy az is vallás, szóval az ateizmushoz közöd sincs már... Kb. mondatonként mondasz ellent magadnak. És akkor is szívesen, mégha bunkó is vagy megköszönni a válaszokat, amik nem a kedvedre valók.

2010. máj. 9. 13:04
 8/21 A kérdező kommentje:
hiszem hopgy van valami a halál után,de nem menny és pokol.De nem kell válaszolni,ha eddig össz-vissz egy értelmes választ kaptam.És megköszöntem neked a semmit,a kérdése,m szempontjából.
2010. máj. 9. 13:44
 9/21 anonim ***** válasza:
22%

Én 13 évesen nem gondolkodnék komoly filozófiai gondolatokról, ha Istenhez és a teológiához fikarcnyit sem értek...

------

A kérdésre válaszolva:

[link]

2010. máj. 9. 14:06
 10/21 anonim ***** válasza:
92%

Isten meghalt.

Nietsche.

Nietsche meghalt.

Isten.

2010. máj. 9. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!