Amikor megkérdi egy hívő, hogy miért nem hiszel Istenben mit szoktál mondani?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 15:12
11/22 anonim válasza:
HA egy zuhanó repülőgépen lennél, akkor rögtön hinnél :-D
Akkor sem késő, bár elég rövid ideig tart a hitéleted :_D
12/22 anonim válasza:
Most sajnos nagyon sokan nem hisznek Istenben és nincsenek megtérve,de lesz 1 nap ,amikor mindenki tudni fog a létezéséről csak a legtöbb embernek már késő lesz..:/
13/22 anonim válasza:
Mert nincs okom hinni benne, nem látom bizonyítékát a létezésének. Egyébként se szimpatizálok a fenyítési módszereivel (9 éves húgom nagyon hívő, egyszer már neki is megmondtam mikor kérdezte)
14/22 anonim válasza:
Kiüresedés, identitás elveszítése, szocializációs körülmények hiányossága, szeretet hiánya, sorozatos kudarc élmények, önállótlanság, mások túlzott befolyása, virtuális kommunikációs zavarok, szenvedélyfüggőség, divat, társadalmi szubkultúrák hatása, modern konvenciók, torzult idealizmus, stb.. a felsoroltak közül egyik-másik kialakulásával, esetleg több terhelő hatás együttese, túlzott jelenléte a személyiségemben.
15/22 anonim válasza:
Majd figyeljétek magatokat, hogyan változnak a válaszaitok az élet folyamán. (Jó játék :) )
16/22 kissg23 válasza:
Ha nem kell valamilyen okból "udvariaskodnom", ilyesmit válaszolok:
- Én nem hívő, hanem gondolkodó vagyok.
17/22 anonim válasza:
Nem hiszek mert csak a gazdagokat segíti!!
18/22 anonim válasza:
Nem minden gazdag Isten segítségével lett az ,akik Isten miatt lettek azok azok hívők :)
Te is lehetnél gazdag csak hát..:/
19/22 anonim válasza:
Csak hát nem vagyok sem Isten sem maffiavezérünk kegyelmében !!
20/22 anonim válasza:
Régebb hittem, viszont olyan események következtek amik után elgondolkoztam, hogy tényleg létezik-e Isten.
Egy ideig bűntudatom volt amikor eszembe jutott, hogy "megtagadtam" aztán arra is rájöttem, hogy ez is csak az miatt van, mert amióta megszülettem belém nevelték azt, hogy létezik és félni kell tőle és egyéb baromságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!