Tudd valaki nekem mondani keresztyén (hívő) tagokból álló rock együtteseket? De nem olyanokat akiknek ez csak reklámfogás, hanem tagjai valóban megtértek és hithűek!
uh az első nem valami naprakész :)
persze, hogy vannak:
Skillet:
http://www.youtube.com/watch?v=avUTaohfc3U
A POD is az (bár nem tudom, hogy minden tag az-e)
Wiki felsorol egy csomót: [link]
azt hogy ebből ki igaz hívő azt talán csak Isten tudja :)
pl itt is vannak zenei linkek, de ha maát a linket megnézed, amit a kislánynak Isten mutatott, hát, van töménytelen rock stár a pokolban, híresek is. (nem csoda) Legtöbb, aki igazán keresztény, sok rock -dologból megtér, de rengeteg dicséret totál rockos, eszméletlen hangulatúak tudnak lenni, mivel a mennyben is döng a dicséret, meg a zene...
Keress a Hillsong-ra a youtube.on, vagy a hit.hu-n is van sok linkajánlat!
De pl a Pajor Tamás is megtért a Neurotikból, és az Ámen együttest alapította, bár nem aktívak máér együttesként, mert pásztorkodik, meg ilyenek, de neten lehet sok klippjük, zenéjük. Nagyon ütős a szövege, zenéje!
EDDÁ-ból majd mindneki megtért régebben, a Pataki kivételével, az egész Slamós csapat alapította a NO együttest, de aztán valószínű anyagi okoból (régen rengeteget kereshettek) leléptek, most nem tudom mi van velük. Úgy hallottam a U2 is megtért.
Nehéz kijönni, főleg tartósan abból a környezetből, narkó, pia, nők, bulik...
De aki nem hagyja hogy a gabonamagja elhaljon, nem terem örök életre való életet.
De pl a Pajor Tamás is megtért a Neurotikból, és az Ámen együttest alapította, bár nem aktívak máér együttesként, mert pásztorkodik, meg ilyenek, de neten lehet sok klippjük, zenéjük. Nagyon ütős a szövege, zenéje!
EDDÁ-ból majd mindneki megtért régebben, a Pataki kivételével, az egész Slamós csapat alapította a NO együttest, de aztán valószínű anyagi okokból (régen rengeteget kereshettek) leléptek, most nem tudom mi van velük. Úgy hallottam a U2 is megtért.
Nehéz kijönni, főleg tartósan abból a környezetből, narkó, pia, nők, bulik...
De aki nem hagyja hogy a gabonamagja elhaljon, nem terem örök életre való életet.
Stryper!!
http://www.youtube.com/watch?v=Tij_GLZKXgA
Már a '80-as években is létező kizárólag keresztény dalokat játszó populáris rockegyüttes! Nagyon nagyon híres az USA-ban és nyugaton.
Nézd meg a régebbi dalaikat is! Nagyon jók. Ez egy régebbi számuk, van hozzá videóklip. Viccesen néztek ki. :D
Üdv.SzL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!