Jehova tanúi! Mi a magyarázata? (lentebb)
Figyelt kérdés
A Dániel 10:13 azt írja hogy: "...és Mihály, az egyik elöljáró fejedelem jött a segítségemre..."
Hogyan lehet Mihály az EGYIK elöljáró fejedelem? Hiszen ark angyal csak egyetlen egy van. Akkor hogyan lehet az egyetlen?
Aki állítólag Jézus Krisztus.
2016. dec. 27. 12:14
41/55 A kérdező kommentje:
Írtam hogy vége a versenynek. Legyen szép napod!
2016. dec. 30. 10:09
42/55 anonim válasza:
Én meg írtam, hogy nem verseny.
43/55 anonim válasza:
Nehéz úgy beszélgetni valamiről, hogy az alapokat nem ismered, csak kiragadsz egy részt és csak fújod a magadét. Elég világos voltam, olvass és értelmezz. Ha nem megy, akkor tanuld meg, de ne mást szekálj olyan miatt, amiben neked van hiányosságod.
44/55 A kérdező kommentje:
1Mózes 3:3 Hogy azonban a kert közepén levő fa gyümölcséből ne együnk, és hogy ahhoz ne nyúljunk, azt azért parancsolta meg nekünk Isten, hogy meg ne találjunk halni.
2016. dec. 30. 16:15
45/55 anonim válasza:
De az Úr azt mondta, hogy aznap meghalnak. Nem történt meg. Amúgy hogyhogy a jó és a rossz tudásának fája öli meg őket, ha ott van az élet fája is? Hogy lehetnének örök életűek, ha a kiűzetésnél is védeni kellett a fát, hogy nehogy egyenek belőle, és örök életük legyen? Akkor minek volt ott az élet fája, ha örök életük volt?
46/55 A kérdező kommentje:
Éva miért így válaszolt a kérdésre?
2016. dec. 30. 17:28
47/55 anonim válasza:
Nem értelek. Éva azt mondott, amit mondott. Isten azt mondta, aznap meghalnak. Nem haltak.
48/55 A kérdező kommentje:
De igen aznap meghaltak mindketten!
2016. dec. 30. 20:36
49/55 anonim válasza:
Ádám még a bűneset után nemzett fiúkat és lányokat, nem halt meg aznap.
50/55 A kérdező kommentje:
De meghaltak! Te írtad hogy finomabb részletek. S tényleg ha a finomabb részletek nézed akkor valóban meghaltak.
2016. dec. 30. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!