Jehovák és Baptiták között mi külömbség van?
Ilyen helyesírással, szerintem ne nézz le senkit és örülj, ha téged sem néznek le, "külömbség".
A hite miatt amúgy sem kell, nézd inkább azt, milyen ember.
Ég ,és Föld!
A Babtisták szeretik(!) Jézust... A Jehovák eltűrik! És még lehetne sorolni! :) ....
Jehova Tanúi az adventistákból alakultak, a baptistákhoz semmi közük.
A baptisták abban érnek el a többi protestáns egyháztól, hogy tiltják a csecsemő- és a gyerekkeresztséget.
Jehova Tanúi ariánusok, és még egy csomó más tanításban eltérnek az összes többitől.
Háááát! :) azért ez sem nagyon fedi a valóságot kedves 74%-os! .)
Az Adventisták elfogadják Jézust sőt!!!!!
A Jehova Tanúi még mindig nem!!!
Jaaaa! És az Adventisták nem átírt Bibilákból olvasnak! pl...amúgy Bocsánat,hogy elírtam a %-ot! 76%-os.
Ég és föld az Adventista,és a Jehova Tanúi között a különbség!!!
Kedves Kérdező!
Ha akarsz magadnak egy hatalmas meglepetést,látogass meg egy baptista közösséget,és barátkozz össze baptistákkal.(Természetesen,mielőtt belépsz hozzájuk,gondosan csomagold be az összes előítéletedet,és hagyd odakint!)
Nem kell még ettől áttérni,de a megismerés sok baromságtól megvédhet!
Tia!
A babtiták nagyon piti titák, amelyek apró hüvelyekben laknak és teretik a tejtit meg a pitike egereket.
5-ös: Nézz utána annak, hogy mit jelent az, hogy ariánus. Nem fogadja el Jézus isteni személy voltát, úgyhogy igazam van, nem értem, miért pontoztak le.
Jehova Tanúiról sokat lehet itt olvasni, ők is sokat írnak, keress vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!