Valaki elmondaná, hogy mi értelme van a vallásnak?
Me haragudj, de én edigi életes során kétszer gondoltam végig, hogy van-e isten. Értelmetlen folyamatnak tűnt az élet. Megakartam halni, hogy megtörjem a láncolatot. Kétségbe voltam esve. Először kést rántottam, másdjára leugrottam. De mind a kétszer túléltem. Miért? Én csak a hit által tudok magyarázatot találni rá. Tudom, hogy tetteimmel akkor megöltem magam, de kaptam újabb esélyt. Feltámadtam. Sikerült kikerülnöm a láncolatból, de nem önerőből, hanem segítséggel.
Harmadjára is megakartam magam ölni. Dunába fullasztani magam. De ekkor találkoztam vele. A szél süvétet, a víz csapta a hullámait, a nap vakított. Megtudtam, hogy létezik. Megsimogatta a fejem. Megnyugtatott, megvígasztalt. Azóta szolgálom őt.
Tévedsz Kedves Kérdező! :)
Tudod egy ateista így fogalmaz: "Amire nincs magyarázat"
Aki pedig véli meglátni az Igazságot így fogalmaz:"Emberek! Van Isten!"
Mert van.Vilmos minden szava igaz!Én is "találkoztam" Istennel,és a csodálatos gondviselésével életem során többször is! Így ha nem is voltam ot,,de a beszámolója alapján bizony igaz a története!
N.
Nem vallást kell keresni előbb,hanem Istent! HA megtaláltad, Ő elvezet oda ahol lenned kell!
Bár! Amint látom,nálad ez szóba sem jöhet!
Az evolúció,nem segít ám senkin sem! Sajnos!
Akkor járnál jól,ha nem zárnád el magad attól a véleménytől,hogy van Isten.
Az evolúciót elfogadod,viszont az Istent egyenesen visszautasítod! Nem kéne.
Ha már csak annyi lenne benned,hogy nem zárod el magad ettől a lehetőségtől sem, egy csepp szemernyi esélyt adnál magadnak,hogy megengedd magadnak,hogy megtudd tényleg létezik-e? Megtudnád az igazat! Csak hagynod kéne magadnál az esélyt,hogy lehet,hogy van!
Ne keverd a vallásokat Istennel! Mivel nem érted a lényeget,így nem érted! Vallásokból indulsz ki,pedig azt nem kéne! Istenből kell kiindulni.
Vallás az nem más,mint ember által alkotott nézet.
Isten pedig a szeretet!
1Jn 4,8
A ki nem szeret, nem ismerte meg az Istent; mert az Isten szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!