Valaki elmondaná, hogy mi értelme van a vallásnak?
Nos! Ezen könnyű segíteni!
Nem kell mindennek bedőlni!Szkeptikusan kell mindenhez hozzállni.És csak az igazat,több szempontoból a látámasztva keresni.
Amúgy...Ha valaki nem az én véleményemet osztja,amit én gondolok,az még nem azt jelenti,hogy nincs igaz!Pláne,ha utána sem jártam annak amit mond.Addig,míg nincs utána járás,addig az csak tőlem egy elvakult tudatlan vélemény!
Kedves Kérdező!
Éppen abba a hibába esel, amit magad ismételgetsz: van egy vélelmezett igazságod, és a valódi igazság nem érdekel, mert nem foglalkozol vele...Bocsi akkor ki is meghipnotizálva? :-)
Üdv. Péter
A szektákat ne vond egy kalap alá a többi hívővel. Ha van is közöttünk Jehovás, most semmi rosszat nem mondott. Ritkán védem őket, főleg azután, hogy engem is beakartak vonni, de most megteszem.
Mond meg, ha nem vagy hajlandó jobban utána nézni a dolgoknak, akkor honnan veszed, hogy a Biblia kitalálció? Miért gondolod azt, hogy manipulálva vagy? Mert a biosz tankönyv nincs manipulálva, mi?
Tudod annak van mindig igaza, akár politikai életben, akki a történések egészét látja, a lehető legtöbb szempontból. Ez média "törvény".
Mindent összetéve semmi értelmes választ nem tudsz adni, hanem csak azt, hogy elvarázsolt barmok, nincs isten, mert én a mindentudó tudom, és engem nem lehett átvágni. Nos igenis át vagy vágva, mert csak azt az egy kamerából vagy hajlandó nézni az eseményeket, amit valaki anno eléd told. Nem vagy nyitott.
Mi értelme a vallásnak? Ne teológiai, hanem filozófiai választ keress rá.
Az a lényeg ,jó lenne ha szem előtt tartaná a kérdező,hogy amit az iskolában hall,azért hallja,mert az a KÖTELEZŐ tananyag!
A tanárok/tanítok nem azért vannak ott,hogy a saját nézetekeiket, meggyőződésüket tanítsák! Ebből kifolyólag biztos,hogy van olyan tanár/tanító, aki egyenest homlok másként gondolja azt amiről KÖTELEZŐ beszélnie az iskolában!!!!
Biztos vagyok abban is,hogy sokan tudják az igazságot közöttük.De ha az van előírva,akkor arról KELL beszélnie ha tetszik bárkinek is ha nem! ....
Így felesleges is megkérdezni a saját véleményüket,mert úgy is csak azt mondja,amit mondhat,ami elővan írva neki!....
A vallásnak pont az a lényege, hogy ne legyen értelme.
Hogy ne tudj, csak higgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!