Minek kellett Istennek embert teremtenie?
Figyelt kérdés
Nem volt jobb dolga?2016. okt. 8. 11:14
21/23 anonim válasza:
Hát olvastam , érdekes és tényleg van egy ilyen oldala is , de kell, hogy legyen egy abszolút rosszaság és abszolút jóság. Ezek ellentétes dolgok, de az Isten olyan okos , és igaz, hogy el tudja dönteni, hogy mi a jó és mi a rossz. És ha mi is párhuzamban látunk Istennel , akkor mi is az igazság szerint döntünk. Tehát, az Isten ,, szemüvegén,, át láthatjuk, csak teljesen az abszolut jót és a rosszat is. Ehhez keresés, igazságkutatás, Isten akarata megértése kell.
22/23 anonim válasza:
Ja bocs ez nem nekem szólt, mindenesetre nekem ez a véleményem.
23/23 anonim válasza:
Ha létezik tényleg elég értelmetlen dolgot csinált.A kreált "képmás" 70%-a az értelem és mélyebb emberi érzelmek nélküliek.20%-nál megölni a másik embert bármilyen mondvacsinált ok által olyan természetes,mint a boltban egy doboz tejfölt levenni a polcról.
Szerintem egyszerűen nincs.Más mentsége nincs és hagyjuk a szabad akarat kérdését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!