Ti megtudtok bocsátani valaha is Istennek az élet megprobáltatásai vagy csalódásai miatt?
A pacific rim nevű filmben a tábornok szavait tudom idézni, amit az életemben én magam is igyekszem tartani, "nincs szükségem sem együttérzésre, sem kegyelemre, sem mások jó indulatára"
Nem haragszom rá, hiszen nem hiszek benne, ha létezik és minden igaz ami a Bibliában le van írva, akkor majd elfogom a büntetést hordozni.
Isten nem követett el semmit, amiért nekem kellene megbocsátanom.
Én annál inkább, ezért nekem van szükségem az Ő megbocsátására,
S aki ismeri a Teremtőt, az ugyan így vélekedik.
Tudod, el lehet azon is gondolkodni, hogy ha NINCSEN ott semmiféle isten - akkor kinek kell megbocsátani?
Inkább próbálj meg boldogulni az életben, amennyire tőled telik. Ez a legjobb, amit csak csinálhatsz.
hogy bocsásson meg az ember egy nem létező dolognak
miki egérre és a navikra sem haragszom
az életed megpróbáltatásait magadnak köszönheted, ugyan úgy a sikereid is
kissé gyáva dolog a saját tetteid és következményeit isten-sátán duóra kenni mert ha tükörbe néznél elokádnád magad
igen természetesen aranykanállal az ánuszrózsámba születtem !!!
várj, ja mégse
fentebb olvastam hogy biztos aki ilyet mond annak nem volt soha semmi gondja
biztos te pelenkáztad már 10 évesen a haldokló anyádat és mire betöltötted a 16 ot már hajléktalan voltál mert elvitte a bank a lakásod igaz?
mégse térdre rogytam hanem kihúztam magam
döntsd el gyáva maradsz vagy teszel az életedért és nem kell megbocsájtani a képzeletbeli barátaidnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!