Jó-e megszentelni (elkülöníteni Isten számára) a "keresztény szombatot"?
Figyelt kérdés
Kérek mindenkit,hogy NE arról érveljetek,hogy az melyik nap!A "keresztény szombat" megtartásának szükségességéről,áldásairól,hasznáról,szépségéről,és minden jó adottságáról írjatok!2016. szept. 24. 19:49
21/21 anonim válasza:
A legjobb az, hogy nem dolgozom szombaton, és mivel nem vagyok munkamániás - mint mindenki másnak, nekem is jó, hogy nem dolgozom... A különbség köztem és az átlagember között az, hogy én egyetlen szombaton sem dolgozom. Pihenek, lazítok, olvasok, Istenre figyelek, zenét hallgatok, nem stresszelek,nem rohanok sehova, leginkább ezek a jó dolgok és persze imaházba járok.
Több idő jut a családomra és ez így a többieknek is jó, nem csak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!