Jó-e megszentelni (elkülöníteni Isten számára) a "keresztény szombatot"?
"Jézus erőszakja, csak asztalborogatásig terjedt"
Ja.
És megölt legalább egy fát, ok nélkül.
Valamint legalább egy kondát, szintén ok nélkül.
Meg még amiről nem is tudunk.
Hogy a végítéletkor mit fog csinálni, jó kérdés. Az sem csak asztalborogatás lesz, úgy sejtem.
Szia!
Nem szombat vagy kedden délután ráérek, hanem most. Nem jó, ha az tanít aki aki kussolva kellene, hogy a padba üljön.
13. hsz!
A kondát nem ő zavarta a tóba,hanem Lucifer szolgái.Ők csak engedályt kaptak Jézustól a helyváltoztatásra!
Az utolsó ítéletkor is hasonló fog történni:
Lucifer dühöngése felszabadul sajátjai irányába.
13.Hsz!
A zsidók szent fája a fügefa,és a szőlő.
Jól értették,hogy a "Lélek gyümölcse",a szeretet megélése nélkül megszakadnak gyökereik,melyek az éltető isteni forrással kötik össze őket.
" csak engedályt kaptak Jézustól a helyváltoztatásra! "
Engedélyt kaptak, hogy elpusztulhassanak. Még talán örültek is neki, nem? Értem...
A fügefa is.
Te kit nézel hülyének?
"Kérem,ne térjünk el a"keresztény szombat"áldásaitól!
Milyen áldásokat nyertél attól?"
Pl. hasznos időtöltés a családommal, jó kapcsolat a családtagjaim között, kiegyensúlyozott családi élet, boldog gyerekek..
Vizsgaidőszakban is minden szombaton pihentem, nem tanultam, vasárnap kipihenten és megújulva sokkal jobban tudtam koncentrálni, jók lettek a jegyeim..
de ez csak egy-két példa a 100 közül.
Egyedem Begyedem!
Taglalnád,hogy mi jó,a "keresztény szombat"megszentelésében neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!