Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi van ha Isten utál minket?

Mi van ha Isten utál minket?

Figyelt kérdés
Mármint én persze a hétköznapi szrságok meg a számtalan szívás miatt írom, de írhatnák azok akiknek ennél még rosszabb nem tudnak enni vagy nincs kezük szóval szerintem isten utál minket erre jutottam hogyha létezik akkor utál
2016. szept. 16. 09:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a témákat 20 oldalakon keresztül beszéltük meg itt is - de jobban jársz, ha inkább szakkönyveket nézel meg.

Dávid Gyula előadása a mcse-n erősen ajánlott (az atomoktól a csillagokig. Jó sok óra hosszú).

"az élet építőkövei szerte a világon (igen, a világűrben is)"

Az ott lévő anyagokból, általában az ultraibolya sugárzás hatására szerves vegyületek is keletkeznek.

"Az ősrobbanás sem tiszta mert ott valaminek robbannia kellett akkor pedig volt valami..."

Igen, ezt jól gondolod. Azt még nem tudjuk, hogy mi robbant, csak azt, hogy hogyan robbant.

"Az a felvetés hogy távolodnak a bolygók ezért volt ősrobbanás teljesen téves is lehet."

Nagyon sokféle módon ellenőrzött dolog.

"Mivel lehet hogy csak olyan gravitációs övebe kerültek vagy csak a földről látszik így vagy csak ez a rész tágul."

Mármint ez az aprócska, 96 milliárd fényév átmérőjű rész, amit ma a világból látunk?

No igen... mást nem látunk, az igaz. Ezen kívül akármi is lehet.

"Viszont hogy lesz egy hidrogén oxigén meg szén atomból akárhogy is élet?"

Ennek is megvan a tudománya, erről is elég sokat beszéltünk már itt.

2016. szept. 16. 13:27
 22/32 A kérdező kommentje:
"Az ott lévő anyagokból, általában az ultraibolya sugárzás hatására szerves vegyületek is keletkeznek. " oké tehát ha fogok bizonyos atomokat megvilágítom őket ultraibolya fénnyel akkor teremtek? Na ne már.
2016. szept. 16. 13:33
 23/32 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet hogy beszéltetek de én nem olvastam.
2016. szept. 16. 13:34
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondom: szerves vegyületek is keletkeznek.

Ennek melyik részét nem érted?

2016. szept. 16. 13:47
 25/32 A kérdező kommentje:
Hogy lesz szerves vegyület tiszta atomokból ezt..
2016. szept. 16. 13:47
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Úgy veszem észre, hogy komoly problémáid vannak egy csomó természettudománnyal.

Tiszta atomból úgy lesz szerves vegyület, hogy megtapad valaminek a felszínén (ez lehet egy porszem, egy üstökös vagy egy darab agyag is a Földön) és ott találkozik a másik atommal, és a sugárzás ad nekik energiát, hogy össze tudjanak kapcsolódni. Hogy milyen sugárzásra milyen anyagok kapcsolódnak össze így, és mi lesz belőlük, azt a tudósok kutatják, és elég szép gyűjteményük van már belőle.

2016. szept. 16. 14:02
 27/32 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal de köszönöm a választ.
2016. szept. 16. 14:25
 28/32 anonim ***** válasza:
Isten nem utál, Isten minden gyermekét szereti, mert Isten maga a szeretet.
2016. szept. 16. 17:56
 29/32 A kérdező kommentje:
Hát nem könnyíti meg a helyzetet pedig komolyan próbálkoztam eddig. Semmi alkohol semmi tetoválás semmi erőszak (verekedés) mindenkivel úgy bántam ahogy én is elvártam volna tőlle tisztelettel. Hát nem segített.
2016. szept. 16. 18:05
 30/32 anonim ***** válasza:
Isten a szeretet. Így természetesen nem utálhat minket. Egyes emberek nagyobb megpróbáltatásokat kapnak az élettől, de ezekkel Istennek célja van. Ha más nem, akkor az, hogy a lelket erősítse.
2016. szept. 17. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!