Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A katolikus egyházat mikor...

A katolikus egyházat mikor akarják már felelősségre vonni?

Figyelt kérdés
Kezdve a történelmi bűneivel mindenkit halomra gyilkolt és megadóztatott a mai bűnökig pedofília iskolai szinten amiről hallgatnak meg egy rakás lopott pénz arany meg titkos egyházi iratok amiket nem akarnak kiadni.
2016. aug. 2. 23:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Jaa Andizsuzsi te vagy az aki mindig mindenbe beleköt és provokál jah akkor nem szóltam
2016. aug. 26. 12:57
 52/61 Andizsuzsi ***** válasza:
27%

"Ja csak pont de ezért nevezik köztársaságnak meg demokráciának"

Mármint mit? Te nem vagy tagja az egyháznak, hát mi közöd hozzá, hogy a pápának milyen mobilja van? De, olvastam a válaszaidat, a korábbi kérdéseidet is, nem is kaptam még mindig választ arra, hogy mi bajod a testőrséggel.

A nemzetközi sakkszövetség kiadásai miért nem zavarnak?

Ha én a saját egyházamat akármekkora összeggel támogatom, az a te életedet miben befolyásolja?

2016. aug. 26. 13:43
 53/61 Andizsuzsi ***** válasza:

vagy az aki mindig mindenbe beleköt és provokál

Egyetlen provokáló mondatot idézzél tőlem légyszíves!

Ha a mindenbe belekötés alatt azt érted, hogy elmondom, ha nem értek veled egyet, akkor igen, én vagyok.

2016. aug. 26. 13:49
 54/61 A kérdező kommentje:

"Ráadásul közvetve közvetlen hatása van rám elvégre adófizetők pénze van pazarolva marhaságokra."

Már leírtam. Már hogyne lenne hozzá közöm hogyha téged tudnak manipulálni hülyeségekre költik el a pénzt amit akár kórházra is költhetnének de te inkább egy teleshop féle marhaságra költöd és emiatt nem az egészségügyre megy meg ilyesmikre hiszen ha normálisan elköltenéd az áfa miatt bekerülne az államkincstárba ahonnan bizony a kórházakhoz meg állami intézményszervezetekhez kerülne.

Tehát ha kidobod a pénzed az ablakon ahogy teszed és még sok mindenki (ezért nem izgaz a sakk szövetség mert az nem ilyen nagy pénzeket szed ki az emberekből viszont a szientológia szintén ilyen mint a katolikus egyház) akkor nekem mint a közösség pénzén épült fenntartott javakat kevesebb pénzből kevesebb minőségben tudom használni hát ezért

Viszont nem szeretem a szájbarágást meg hogy valakik állandóan felpontozzák a pofátlan hozzászólásaidat hiszen abban a válaszodban csak annyit írtál ide hogy nem mintha közöm lenne hozzá nem is érveltél tehát provokálsz hiszen érvek nélkül támadsz amivel jogosan háborítasz fel hiszen olyan mintha annyit mondanál hogy nem és kész

2016. aug. 26. 13:56
 55/61 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező, azt kritizált, amit akarsz, csak pont közöd nincs hozzá"

tehát ez mi ha nem provokáció érvek nélküli állítás ami szembemegy velem

Ha esetleg további kötekedésre szomjazol az előző válaszra is reagálj hiába hosszabb és ezt könnyebben kitudod magyarázni csak idézni akartam amit írtál ezért ez a kiegészítés

2016. aug. 26. 14:00
 56/61 Andizsuzsi ***** válasza:
91%

"Úgy hogy a vatikán olaszország része."

A Vatikáni független állam.

"Az összes bejövő "adományt" be kell jelentenie leadózni és csak a fenntartásra maradhat pénze."

A logikád mentén neked is csak annyit kellene meghagyni.

"Ráadásul közvetve közvetlen hatása van rám elvégre adófizetők pénze van pazarolva marhaságokra."

Hogy mi a marhaság, az relatív. Szerintem a foci az, pedig arra is elég sok van pazarolva. Mégsem háborgok, hogy városon botlabú focistáit már ne támogassák az én adómból. Sőt! Világ életemben nem ültem a debreceni villamoson, annak működését se.

"és mi az hogy vatikáni könyvtár meg levéltár "

Mint minden államnak a Vatiknbak is van levéltára.Tartalmaz olyan állami papírokat, levelezéseket, pápai üzleti könyveket, és sok egyéb dokumentumot is, amelyeket az egyház halmozott fel az évszázadok során.

"meg hogy pedofil papok még létezhetnek mindnek a sitten a helye"

Ebben egyetértünk.

" meg nehogy már a vatikán legyen az egyik leggazdagabb állam mikor szrt se termel."

Svjc sem "termel" mégis elég jól áll. Szűntessük be?

Az, hogy beleszólási olyan szervezetek dolgaiba, amiknek nem vagy tagja nem provokálás, hanem tény megállapítás. Próbálj meg a Fradiva bemenni, és meghatározni, mire használják a a te adódat.

Az én pénzemet te ne akard beosztani.

Igazán van, demokrácia van. Csak a jelentésével nem vagy tisztában.

Még mindig nem tudom, mi bajod a pápai testőrséggel😃

2016. aug. 26. 14:36
 57/61 A kérdező kommentje:

""Úgy hogy a vatikán olaszország része."

A Vatikáni független állam. ""

Én is tudom te okos azért írtam hogy ez lenne a megoldás hogy Olaszországhoz csatolják csak ahhoz el kellett volna olvasni az előző kommenteket.

""Az összes bejövő "adományt" be kell jelentenie leadózni és csak a fenntartásra maradhat pénze."

A logikád mentén neked is csak annyit kellene meghagyni." Jah mert szerinted nyugodtan sikkasszák el... a te logikád a mesteri

""Ráadásul közvetve közvetlen hatása van rám elvégre adófizetők pénze van pazarolva marhaságokra."

Hogy mi a marhaság, az relatív. Szerintem a foci az, pedig arra is elég sok van pazarolva. Mégsem háborgok, hogy városon botlabú focistáit már ne támogassák az én adómból. Sőt! Világ életemben nem ültem a debreceni villamoson, annak működését se. " A villamosnak van értelme mivel munkaerőt szállít meg turistákat. A focinak amíg ekkora pancserok nincs. Amúgy is a focinak akkor lenne értelme ha világbajnokok lennének meg eb mert akkor lehetne reklám az országnak és jönnének a turisták mint Spanyolországba így nincs tehát nem érdemes költeni rá amíg nem mutatnak teljesítményt szerintem. A villamosnak van mert még egyszer emberek munkábajárását és turisták utaztatását megkönnyíti. Meg hasonló társadalmi gazdasági előnye van a villamosoknak nem úgy mint az egyháznak ami csak nyeli a pénzt nem adja

""és mi az hogy vatikáni könyvtár meg levéltár "

Mint minden államnak a Vatiknbak is van levéltára.Tartalmaz olyan állami papírokat, levelezéseket, pápai üzleti könyveket, és sok egyéb dokumentumot is, amelyeket az egyház halmozott fel az évszázadok során. "

Ezzel is tisztában vagyok te ész csak ha visszaolvastad volna előző kommentemet akkor tudhatnád hogy arra céloztam hogy merészeli eltitkolni az iratait akár bűnszervezeteket könyveléseket meg történelmi tényeket pénzsikkasztásokat is fedezhetnek. Vagyis nemzetbiztonsági ügy részben. Akár a kozanosztra is vezetheti a könyvelésüket ott hiszen titkos.

""meg hogy pedofil papok még létezhetnek mindnek a sitten a helye"

Ebben egyetértünk. "

na már aszittem ez is baj

"" meg nehogy már a vatikán legyen az egyik leggazdagabb állam mikor szrt se termel."

Svjc sem "termel" mégis elég jól áll. Szűntessük be? "

Ugyan azért gazdag Svájc meg Luxemburg mert a sikkasztott pénzeket amiket nem lehet lecsekkolni oda telepítik. Mint a Kajmán szigetek meg ezek a mini országok

"Az, hogy beleszólási olyan szervezetek dolgaiba, amiknek nem vagy tagja nem provokálás, hanem tény megállapítás. Próbálj meg a Fradiva bemenni, és meghatározni, mire használják a a te adódat.

Az én pénzemet te ne akard beosztani.

Igazán van, demokrácia van. Csak a jelentésével nem vagy tisztában. "

Az hogy abba szólók bele amibe akarok. Pláne ha az én pénzemről a közpénzről annak felhasználásáról van szó. A szientológia egyházat nem véletlenül nyílvánították nemzetbiztonsági kérdésnek egy pár országban meg itthon a vidámvasárnapos marhákat is annak lehetne mert ellopják a pénzét az embereknek amit aztán akár ki is vihetnek az országból vagy akármi. Ráadásul maffialerakat is lehet mert olyan mint egy alapítvány hogy miután oda bekerült névtelenül a pénz nem lehet leellenőrizni vagyis sikkasztás legálisan

Még mindig nem tudom, mi bajod a pápai testőrséggel😃

Az hogy az állammal Olaszországgal amihez tartoznia kéne szembemegy és saját erőszak szervezetet hoz létre olyan mint a magyar gárda vagy teszemazt egy jól felszerelt polgárőrség ami nem ad számot az államnak.

2016. aug. 26. 17:29
 58/61 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Azzal ugye tisztában vagy, hogy a Vatikánnak semmilyen "erőszakszervezete" sincsen? Az ott állomásozó mind a 110 katona a svájci gárda tagja. Bár hogy az miért baj, hogy egy állam katonákat tart, nem értem.

Miért kellene Olaszország részének lennie? És az neked miért lenne jobb?

Az én adózott fizetésem nem a te pénzed és nem közpénz. Azt csinálok vele, amit akarok. Ha akarom, elköltöm Ausztriában mind egy szálig, ha akarom beledobom a misén a perselybe. Nem a tiéd, ahogy a többi hívő pénze sem.

2016. aug. 26. 18:38
 59/61 A kérdező kommentje:
Hát ezazz. Pont annyit ér így a pénzed nekem és az országnak mint amit írtál mintha a dunába dobnád. Mivel ha vennél egy nagyképernyős tévét azon ott a 27% áfa ami a legmagasabb kb európában (persze ez nem arramegy amire kéne de most csak elméleti szinten ,hogy mire kéne) mennea kórházakra utakra meg ilyenekre. Veszel egy 137cm es tv t akkor abból 27% ot én is élvezek mert elvileg az közpénz. Viszont az egyház pénze az egy kút mint egy alapítvány tehát olyan mintha nem is létezne. Bárki akár maffiózók is rakhatják a pénzüket oda hiszen nem kell bevallani. Miért fáj hogy zsoldos erőszakszervezet van? Azért mert ha nincs rejtegetnivalója akkor szépen vallja be a pénzét adózzon le és tartsa be Olaszország törvényeit. Ezért gazdag Svájc is bár Khadafi óta nem túl független vagy legalábbis az akkori szálafagyasztások elég rossz reklámot adtak mindenesetre még sokan sikkasztanak oda is pénzt. Viszont Kajmán szigetek meg Vatikán alapítványok is ilyenek. Szóval ez a lényeg. Egy rakás sikkasztott pénz ami mehetne közpénzbe ráadásul ki tudja mire költik még ha az egyházon belül is marad. Gyanúsan jól élnek a bíborosok. Nagggyoon drága az a misebor meg kézzel hímzett selyem palást szerinted miről szólt a protenstáns meg evangélikus református tanítás. Erről hogy mit pazarolnak mit élnek ilyen fényűző életet ha istennek akarnak tetszenei akkor segítsék az embereket ne pedig pedofiloskodva verjék a gyereket meg lopják a sok marhától a pénzt hát ez
2016. aug. 26. 20:55
 60/61 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

" Gyanúsan jól élnek a bíborosok. Nagggyoon drága az a misebor meg kézzel hímzett selyem palást"

Nem zavar, hogy magadnak mondasz ellent? Ha a bíboros az én pénzemet jól él és drága bort iszik, meg drága ruhát hord, akkor ő hozzájárul az AFA-val a közöshöz. Hol itt a probléma?

2016. aug. 26. 21:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!