A katolikus egyházat mikor akarják már felelősségre vonni?
Az állam alapítás, nem Isten jóváhagyása mellett történt,
Mivel sem a Teremtő sem Jézus nem tanította, és nem is hozott létre nacionalista szellemet.
A hitehagyott egyházak hatalomra jutása tette lehetővé, hogy emberek uralkodjanak, és így Ők sem lettek elvetve a hatalmak részéről.
S ez pont ellene megy Jézus hatalmának, vagy is ezek szemben állnak Jézus királyságával. Bár ezt Ők nem tudják, most még.
Talán annyit, hogy a terv kész van, de még nem tudjuk, hogyan fog végbe menni, de a csodálkozás nagy lesz az biztos, és a vele járó felismerés is, és ekkorra sokan fognak megijedni, amikor rájönnek az igazságra
(Jelenések 18:7, 8) 7 Amennyire dicsőítette magát, és szégyentelen fényűzésben élt, annyira adjatok neki kínt és kesergést. Mert folyton ezt mondja szívében: »Királynőként ülök, és nem vagyok özvegy, és kesergést soha nem fogok látni.« 8 Ezért jönnek el egyetlen napon a csapásai: halál, kesergés és éhínség, és teljesen elégetik őt tűzzel, mert erős Jehova Isten, aki megítélte őt.
"nem vagyok özvegy" azt jelenti, hogy a cölibátus létre hozásával, nincs öröklés, és így nem kell félnie az egyház vagyon felosztásától, de ez, nem védi meg Isten haragjától....
Mégis hogyan törölnék el a vallásokat a Földön?
A múlt bűneit a múlt emberei követték el, ezért felelősségre vonni? Ha apád gyilkos lett volna és nem kapták el,akkor most te ülnél életfogytiglant?
Nem is értem..
A rakás lopott arany és pénz.. hmm. és akinek volt,az honnan volt?
A jelen bűnei,oké, ha vannak.
Amúgy ateista vagyok,csak rá akarok világítani,hogy azért sok dolog nem olyan egyértelmű.
Szia!
Szerintem ne aprózd el! Írj a spanyol, portugál, holland,...stb kormányoknak, hogy adják vissza azokat a kincseket, amelyeken a mai napig virulnak!
Összesen másfél milliárd embert kellene összegyűjteni, koncentrációs táborba zárni majd elgázosítani, miután fejükre olvasták a katolikus egyház bűneit.
Nőket, férfiakat, gyerekeket, csecsemőket, öregeket vegyesen. Azt kérdezed, hogy ez mikor fog megtörténni? Észnél vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!