Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova Tanúi miért nem tartják...

Jehova Tanúi miért nem tartják be az erkölcsi mértékeket amikről prédikálnak?

Figyelt kérdés
Voltam néhányszor a helyi királyságteremben, elég jó benyomást tett rám, úgyhogy elmentem a 3 napos kongresszusra, ahol nagyot csalódtam.A fiatal lányok ugyanúgy rövid ,szűk szoknyákban, vastagon sminkelve ,közönségesen mint a világiak.A fiatal párok ugyanúgy ölelkeztek-enyelegtek.Még ha már házasok is voltak akkor sem illendő egy ilyen helyen.Ès ezeken minden kitűző volt,tehát biztos tanúk voltak.Miért kell ez?Miért nem tudjátiok megfegyelmezni a fiataljaitokat? Ès ez nem szóbeszéd mert a saját szememmel láttam.

2016. júl. 22. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Az Őrtorony ZRT. jó szemmel nézi a vének hozzá tartózóinak viselkedését. ;)
2016. júl. 22. 15:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve hogy, két vén hogy kibeszélt másokat.Ez nem testvéri szeretetről árulkodik.Szóval nagyot csalódtam bennük .Úgy tűnt tényleg jószívű erkölcsös emberek között vagyok de nem.Ja,és ugyanezek a vének ha megláttak a városban egy miniszoknyás nőt, ugyanúgy bökdösték egymást hogy nézd már.Pedig feleségük van.Megmondom őszintén nekem nem ezekkel a viselkedési formákkal van bajom, hanem azzal hogy ők azt hirdetik hogy ez rossz jehova szemében.Az előadásokban pedig olyan szépen ki tudják fejteni hogy ezektől el kell fordulni, ha be akarsz menni az újvilágba...
2016. júl. 22. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
És a többi keresztény miért nem?
2016. júl. 22. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

"Még ha már házasok is voltak akkor sem illendő egy ilyen helyen."

- Ha nem tudsz különbséget tenni illem és erkölcs között, az nem a Tanúk hibája.

2016. júl. 22. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
16%

Úgy látom sikerült újabb "hibát" közölve a "nagy közönség" előtt lejáratni a Tanúkat.

Ám a Tanúk sem tökéletes emberekből állnak, és ahogy régen beszállingóztak oda nem illő emberek, most is vannak, ám ha a vének fegyelmezése s tanítása ellenére is ilyen megjelenést tesznek némelyek, azzal egyénileg fognak elszámolni, mert rendszeres program tanítás van a Tanúknak ezen a Téren is.

Hogy némelyek azért sem alkalmazzák, az az Ő baja lesz.

2016. júl. 22. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:

rühellem jehova tanúit de szerintme ze nem egy erős érv ellenük

konrkétan minden etikai mozgalom korrumpálódik valamilyen szinten, se a keresztények se a hippik nem hoztak el szélsőbalos utópiát

a nagy jobberek ha kell bele is ürítenének a szentkoronába, sok elvben liberális ember a szabadság és a türelem, nevében gyűlölködik, uszít és igyekszik nagyon durva cenzúrázásra

és még sorolhatnám

tehá az hogy jehova tanúi közül sokan még annyira sem hitelesek amennyire kéne nem egy hú de különös dolog

egyébként meg had enyelegjenek már a fiatalok, te miért vagy fasiszta, hogy a magánéletbe is beleszóljál?

2016. júl. 22. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!