"kovács úr, ön a kovács család nélkül kovács vagy a kovács családdal?"
persze kovács úr gyakran húzza száját ha egyik másik családtagról kiderül ,hogy valami rosszat tett, és szomorkodik hogy ebben a jóakaratú családban sok gonoszság történt régen, de nem ez a család lényege , és kovácsnak igazán a kovács családban lehet jól lenni, és egy kovács vágyik rá ,hogy hozzá hasonló kovácsok között élhessen, és együtt kovácskodhassanak egymás és a külvilág javára
Nekem Jézus nem a vallásom, hanem a Megváltóm, Szabadítóm. Megtapasztaltam a Krisztus nélküli életet is, de amióta Vele járok, azóta van értelme az életemnek. Amióta Ő az életem Ura, természetes dolog, hogy gyülekezetbe járok, hiszen minél többet szeretnék róla hallani. De a gyülekezetbe járás csupán az edzés része a dolognak. Úgy ahogy pl egy olimpikon a verseny előtt felkészül, edz, ugyanúgy én is a gyülekezetben feltöltődöm, tanulok, felkészülök a ,,versenyre", ami nem más, mint a mindennapi élet a világban. Ahol az ember körül van véve kísértésekkel, gondokkal, próbákkal. És az a csodálatos, hogy Isten segít MINDENEN átmenni. Milyen csodálatos abban a tudatban élni, hogy majd egy nap elnyerem a hervadhatatlan koronát és egy örökkévalóságon át a Mennyben élhetek fájdalmak, könnyek nélkül. Kívánom mindenkinek, hogy míg nem késő, keresse meg Istent, csak egy ima távolságra van! Higgyétek el, megéri!
(egy 16 éves fiatal voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!