Akik a Hit Gyülekezetébe járnak vagy jártak és van tapasztalatuk, szerintük Németh Sándort miért nem "interjúztathatja" meg olyan aki esetleg "kényes" kérdéseket is feltehet?
Nekünk egyszer azt mondta:
"Tudom, hogy maguknál van a helyes imádat, de abból nekem nincs pénz"
Van néhány dolog amire költenek pénzt. Először is van a Gyömrői úton, a Hit Park, annak a fenntartása nem kis költség: áram ( színpad, hagosítás, villany), plusz maga az épület költségi, karbantartás.
Van a BPG a Határ útnál, és az Újszász utcánal, meg a BPG Óvoda a Gyömrői úton, ezeknek a fenntartása, tanárok fizetése, stb.
Van a Szrnt Pál Akadémia és a Szent Pál sportolók (kosár, foci) csapatjai.
Van a Kollégium, az ATV épülete mellett.
Van a HISZ csapat, az adományok, azoknak szállítása.
Van az Ificross cég, a Patmos Records.
Van az Alsótekeresi Gyermektábor, annak szintén, abkarbantartása, meg az, hogy a táboriztatási díjak elég alacsonyak, hogy kevés családnak legyen gond, így a hiányzó pénzek kipótlása, is a Gyüli pénzéből jön le.
Van a Hitrádió, és az internetes oldalak költségei.
Most vettek egy új épületet, amit teljesen föl kell újítani, így az anyagköltség, és a mesteremberek fizetése.
Van még a Gyömrői úton egy új piros épülez amit be akarnak rendezni étteremmé.
Van a TIKVA ami a sérült, akadályozott emberekkel foglalkozik.
Van a HETEK lap és annak költségei.
És van az, hogy a pásztorok szoktak missziós útra menni, főleg Afrikába, és oda rengeteg pénzt adományozunk.
Meg persze a rendezvények sem olcsók, van gyereknapunk, csládi napjaink, Télapó, koncert, stb.
Most így hirtelenjében ennyi jutott az eszembe, majd lehet, hogy még írok, ha eszembe jut valami.
Drága Asperrimus!
Gondolkoztam hogy reagáljak-e a kedves amúgy nem teljesen nekem szóló kis megjegyzèsedre. Végül gondoltam miért ne hátha akkor egyszer valamikor elkezdesz gondolkodni.A kamu embert nem èrtettem de rád hagyom,gondolom aki nem ért egyet Németh Sándorral,az mind kamu..nekem jó :)
Igen,úgy jöttem ide hogy voltak válaszaim...de ez nem jelenti azt hogy képtelenség lenne megváltoztatni a gondolataimon...csak ahhoz nekem bizonyítèkra van szükségem..amit most látok az nekem nem Isten által felkent ember gyülmöcsei. Ennyi. Te pedig úgy jöttél ide hogy vannak válaszaid amiket talán már át sem gondolsz annyira természetesek. Èn mindössze válaszokat kértem amit akár te vagy más gyülis tud adni :)
Ne idegeskedj,mert gyomorfekélyed lesz N.S nagy védelmében ;)
"Ne idegeskedj,mert gyomorfekélyed lesz N.S nagy védelmében ;)"
:-D
Legfeljebb kapsz min. 30 sornyi H. Gy. ajnározást tőle, hogy levezesse a feszültséget.
Kamu ember az, aki nem azért kérdez, mert valamire kíváncsi, hanem azért, hogy megfogalmazhassa a vádiratát. Fentebb írta egy barátunk, hogy a Gyülekezetnek sok kiadása van. Hogy mennyi konkrétan, azt sem én, sem te nem tudjuk, ahogyan azt sem, hogy mennyi pénz folyik be ténylegesen, és abból mennyit nem kell költségekre fordítani. A Hit Gyülekezete nem állami pénzeken lett létrehozva, és nem is közpénzekből tartják fenn, hanem a hívők önkéntes adományaiból. Nem sok egyház, szervezet, klub, liga, gittegylet van, amely hasonló kaliberű, és nem az állam tartja el, de az is lehet, hogy nincs még egy Magyarországon. Némelyek nehezményezik, hogy nem Tesco Gazdaságos holmikat vesznek a Gyülekezet fenntartására, de meglátásom szerint irigység van az ilyen felvetések mögött, arról nem is beszélve, hogy maga a tagság sem kívánja ezt, csak a kritikusok, akiknek amúgy sem lehet a kedvükben járni. A vádakon kívül semmit nem tudnak felhozni a Gyülekezet ellen, a vádakat sem a Gyülekezet gerjeszti, hanem kamu emberek, akik a maguk földbe vájt lyukának perspektívájával rendelkeznek, és azt gondolják, mindenki más is hasonló lyukban csücsül. 1999-ben az akkori Fidesz-KDNP kormány tizenkilenc APEH vizsgálatot kezdeményezett a Gyülekezet ellen feljelentések alapján, és hosszú kutakodása ellenére sem talált semmit, amibe bele tudott volna kötni, pedig nagyon szeretett volna.
Amúgy ne féltsd te az én gyomromat! Ha kell, a vasszöget is megemésztem és hasznosítom. Soha nem lesz gyomorfekélyem, vagy más hasonló pszichoszomatikus betegségem, mert nem gyűlölöm a gyűlölőimet, és nem idegeskedek, ha rossz a véleményük rólam, vagy a Gyülekezetről. Nem pszichoszomatikus betegségeim sem lesznek, ha van is a testemben gyengeség, az már a múlt, elavult. Ehelyett egyre egészségesebb, és szabadabb ember vagyok, és egyre jobb a közérzetem. Kívánom a kritikusok számáka is Isten gazdag áldását, és védelmét úgy az egészségükre, mint az anyagi javaikra! Ha felhagynak a gyanakvással és a rágalmazással, bizonnyal ők is részesülhetnek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!