Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúi, ti milyen...

Jehova tanúi, ti milyen filmet szoktatok nézni? Meg szoktatok számítógépes játékokat játszani?

Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom a kérdésem és senkit nem akarok megsérteni,csak kíváncsi vagyok.
2016. máj. 2. 00:05
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Szervusz.

Szeretem az Escape játékokat, a facebookon van a Knights & Brides nevű játék, ezt látogatom szabad időmben.

Személy szerint Leginkább a történelmi filmek érdekelnek, Pl, megnéztem a VIII. Henrik, Saul Fia, Virgin Queen, Trója, Spartacus, stb filmeket.

De láttam a Titanic, Passio, Egri csillagok, Kőszívű ember fiai, stb filmeket is.

2016. máj. 2. 05:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem,lövöldőzős játékokon szoktatok játszani ? Vagy azokon már inkább nem ?
2016. máj. 2. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem, még játékból sem szeretnék, gondolatban megölni másokat.
2016. máj. 2. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem minek kell bunkózni az 1. válaszolóval. Őszintén és normálisan válaszolt a kérdésre, erre 0%-ra lett pontozva.

Akik lepontozták, mégis mi a tökömet gondoltak? Hogy a válaszoló nem azokat a filmeket nézi amiket leírt? Hanem akkor mit, nem akarják esetleg helyette megválaszolni?

Az ugyanis úgy illik, hogy ha valaki nem ért egyet egy válasszal, akkor ki is fejti, hogy miért.

Én sem értek egyet a JT-s válaszokkal, ha teológiai kérdésről van szó, de egy ilyen semleges és személyes témában nem tudom minek kell bunkózni velük. Csakazértis adtam rá egy zöldet :)

2016. máj. 2. 18:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit
2016. máj. 2. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

gondolom a "jehova megteremté a földet" trilógiát

vagy a "hogy kopogtassunk be másokat zaklatva" esetleg a

"megúsztam a verést pedig nagyon erőszakosan tóltam az órrábba az őrtornyot" filmeket nézik

játék?

szerepjátékokkal tolják ahol nem xpt kell gyűjteni hanem minden megtérített 10 ember után kap egy plecsnit amire az van írva "nagyonügyesvayg"

bocsi de nem tudtam kihagyni, rengeteg felénk az erőszakos jt aki nem érti meg hogy köszi nem csak azt amikor lóbálom felé az önvédelmi féltéglát

2016. máj. 2. 20:22
 7/9 Tantételbeli ***** válasza:
57%

Kedves kérdező!

Értem. Természetesen mi is szeretjük a művészetet (a színházat is:) ) , és nagy örömmel nézünk és üdvözlünk minden tehetséges embertársunk produkcióját! Az egyéni ízlések nyílván sokszínűek lehetnek, lehetetlenség ezeket felsorolni. Én csak a magam részéről nyilatkozom: Én nagyon kedvelem a kalandfilmeket,ami csodaszép tájakra visz el...:)

Számítógépes és egyéb mobilos játékokat én nem űzök, mert időpocsékolás nekem, a kicsike szabad időmet- mi marad a 3 műszakos munkám mellett - Isten Szavának olvasására töltöm, mert az megnyugtat!

2016. máj. 6. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Bár már nem nagyon van időm rá, régebben a Gran Turismo sorozatot toltam Play Stationön :)
2016. máj. 10. 11:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Azok jó kis játékok voltak :)
2016. máj. 10. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!