A keresztyéneknek szabad számitógépes játékokat j átszan?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 17:29
1/15 anonim válasza:
Már miért ne szabadna? (Nem igazán értem a kérdést.)
A számítógépes játékokkal való időtöltés az a szórakozás egy fajtája a sok közül-a megfelelő keretek között-én nem hiszem hogy ezt tiltani kellene bárkinek is.
3/15 Mulder614 válasza:
Jehova megvizsgálja az igazságosakat is, a gonoszokat is;+
Gyűlöli a lelke mindazt, aki az erőszakot szereti.
Zsoltárok 11:5
Ez vonatkozik a játékokra is ha erőszakos.
4/15 anonim válasza:
Igen szabad, amíg nem ütközik azzal, amit a vallás tanít. Azért a zombikat nyugodtan kergetheted láncfűrésszel.
5/15 A kérdező kommentje:
en konkrétan a fifára gondoltam( focis játék)
2012. dec. 21. 18:04
6/15 anonim válasza:
Azzal egészen nyugodtan játszhatsz.
7/15 anonim válasza:
A jehovásoknak is szabad FIFA-zni, a Himnusz funkciót kikapcsolva természetesen...
8/15 anonim válasza:
Nem szabad nekik, mert a focit is a Sátán találta ki, hogy elterelje a figyelmet a vének tanításairól.
Kérdezőnek: ha tartasz az erőszaktól és a szextől, akkor inkább olvasd az Ószövetséget gépezés helyett. ;)
9/15 anonim válasza:
de én pl nem azért nem játszok öldöklős játékkal, mert megtértem, és nem lenne szabad, hanem mert nem szeretem az erőszakot, és gondolom ez többnyire együtt jár a vallással :D vagy lehet csak simán kinőttem belőle
10/15 anonim válasza:
Nem tudom ki mennyire nőtt ki belőle de én vallásosként szeretek hentelni, nem kimondottan csak ölni, de ha a játékban csak így védheted meg magad, akkor az engem nem zavar. Pl a Skyrim-ben muszály ölni hogy életben maradj, viszont a dishonored-et úgy vittem végig hogy csak azt öltem meg akit nagyon muszály volt, mert különben nem lehetett volna máshogy teljesíteni a küldit. A játékok jók. Inkább ott élje ki magát az ember mint az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!