Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok mondani viszonylag...

Tudnátok mondani viszonylag régi, de jó játékokat pc-re?

Figyelt kérdés

kb olyan 2002-től 2006-ig. Az új játékok valahogy nem jönnek be, de pl a Mafia első részével bármikor szívesen játszok, de nem annyira ismerem ezeknek az időknek a legjobb játékait, mert viszanylag későn kezdtem el játszani(kb 2007) így a régebbi címek sokszor nem mondanak semmit. persze Half Life sorozatot meg ugye a Mafiát, gta need for speed, max payne ezeket ismerem, de ezekből is inkább az újabb részeket vagy vagy azokat amiket haverok adtak(max payne, half life, mafia)

műfajban igazából minden érdekel, kivéve stratégia meg horror játékok. jobban szeretem inkább a valamennyire valósághű játékokat(tehát nem válról indítható rakétával henteled a két méteres szörnyeket, meg nem a sötétbe keresgélsz egy zseblámpával, hogy mikor ugrik elő valaki.)

2012. dec. 19. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Archangel, Soldier of Fortune, Hitman 2, Street Legal,

No One Lives Forever 2, Medal Of Honor Allied Assault

Tomb Raider: Legend,

2012. dec. 19. 18:19
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi :) ment a zöld.

várom a többi kommentet :)

2012. dec. 19. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Postal 2 xD Quake 4,Prince of Persia:Sands of Time,Prince of Persia:Warrior Within,Prince of Persia:The Two Thrones,Manhunt 1,Manhunt 2 . most kapásból csak ennyi jut eszembe :D
2012. dec. 19. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
vagy PlayStation 2-3-ra a God of War.(BEST)
2012. dec. 19. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi :)

konzolom nincs sajnos :/

2012. dec. 20. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
szívesen :) ja xd
2012. dec. 20. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
de ha lesz konzolod,akkor PlayStation legyen :D xbox szar.(szerintem) és tapasztalatból mondom,mert nekem volt.de a PlayStation,az tökéletes konzol :)
2013. jan. 16. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!