Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten szereti ha itt vitatkozi...

Isten szereti ha itt vitatkozik Őróla minden vallásos, és hitetlen?

Figyelt kérdés

Isten minden embernek mást jelent,ki ezért ,ki azért hisz!Vagy nem hisz!

Ebben,abban,amabban!

Miért tukmáljátok(főleg ily módon,itt) egymásra a hitetek,meggyőződésetek? Ez nem ostoba kardoskodás,a másnak semmit jelentő dolgok mellett?

2010. ápr. 6. 14:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%

Fogalmam nincs, hogy tetszik e neki.

Én csak magamból tudok kiindulni. Ha én Isten lennék, én nem azt akarnám és nem azt várnám el az emberektől, hogy dicsőítség a nevemet. Azt szeretném, hogy mindenki úgy éljen, hogy ne bántson másokat. Legyen békesség a földön és szeretet!

Ha Isten lennék, sz@rnék bele, hogy mit vitatkoznak össze rólam hívők és nem hívők. Azért lennék boldogtalan, mert ennyi kegyetlenség van ezen a földön.

És maga a mennyországos rémisztgetés sem tetszik. Ne azért állítsa magáról valaki azt, hogy hisz Istenben, hogy majd a mennyországba kerüljön. Szerintem az az igazán jó ember, aki nem érdekből cselekszik és nem árt másoknak. Teljesen felesleges azon merengeni, hogy létezik e Isten, vagy sem. Ha létezik, akkor bennünk él, és nincs szükség közvetítőkre. Fogalmam nincs, hogy létezik e, még sohasem találkoztam vele, de igyekszem úgy élni, hogy az neki tetszen.

2010. ápr. 22. 13:17
 22/24 anonim ***** válasza:
25%
persze,hogy szereti hiszen ezeken az embereken tud a legtöbbet nevetni:-)
2010. ápr. 30. 19:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Tudod van egy olyan dolog, hogy az egyik embert érdekli mi van a másikkal, és az a bizonyos egyik ember azt szeretné, hogy annak a bizonyos másik embernek is olyan lelki stabilitása legyen, mint neki. 16/L
2010. máj. 1. 17:59
 24/24 anonim ***** válasza:
más ember lelki stabilitásával foglalkozni nem azt jelenti,hogy át akarom téríteni a saját hitemre,vallásomra.ez az amit sok vallásos nem vesz figyelembe.valóban tapintatos vagyok mással és azt adom neki amire valóban vágyik,vagy önző vagyok és csak a saját felfogásomat akarom terjesztei anélkül,hogy meggyőződnék róla,hogy tényleg érdekelt-e benne a másik? vallásos embereknek ezt a kérdést kellene feltenniük magukban mielőtt "tukmálnának":) 19:17 vagyok.
2010. máj. 2. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!