Isten szereti ha itt vitatkozik Őróla minden vallásos, és hitetlen?
Isten minden embernek mást jelent,ki ezért ,ki azért hisz!Vagy nem hisz!
Ebben,abban,amabban!
Miért tukmáljátok(főleg ily módon,itt) egymásra a hitetek,meggyőződésetek? Ez nem ostoba kardoskodás,a másnak semmit jelentő dolgok mellett?
Fogalmam nincs, hogy tetszik e neki.
Én csak magamból tudok kiindulni. Ha én Isten lennék, én nem azt akarnám és nem azt várnám el az emberektől, hogy dicsőítség a nevemet. Azt szeretném, hogy mindenki úgy éljen, hogy ne bántson másokat. Legyen békesség a földön és szeretet!
Ha Isten lennék, sz@rnék bele, hogy mit vitatkoznak össze rólam hívők és nem hívők. Azért lennék boldogtalan, mert ennyi kegyetlenség van ezen a földön.
És maga a mennyországos rémisztgetés sem tetszik. Ne azért állítsa magáról valaki azt, hogy hisz Istenben, hogy majd a mennyországba kerüljön. Szerintem az az igazán jó ember, aki nem érdekből cselekszik és nem árt másoknak. Teljesen felesleges azon merengeni, hogy létezik e Isten, vagy sem. Ha létezik, akkor bennünk él, és nincs szükség közvetítőkre. Fogalmam nincs, hogy létezik e, még sohasem találkoztam vele, de igyekszem úgy élni, hogy az neki tetszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!