Az Őrtorony és a titkaik! Miért kell ez?
Az Őrtorony kiadott egy Bibliát az ÚVF de nem lehet tudni hogy ki is készítették!
Aztán elkészült egy átdolgozott kiadás arról sem lehet tudni hogy kik készítették!
A vének könyve is egy ilyen "titkos" összeállítású könyv és más nem is olvashatja csak a vének!
Aztán vannak még egyéb dolgok is amelyekre lehetne használni a titkos vagy titokzatos szavakat!
Amikor ezeket az igéket lehet olvasni a Bibliában!
Márk 4:22 Lukács 8:17 Lukács 12:2
Miért is kell titkolózni a gyülekezet előtt?
10 évvel ezelőtt aktív tagja volt az Őrtorony Társulatnak.
Fogalmad sincs kinek voltál a tagja. Aki Isten imádója, az Krisztus követője és Isten népének tagja. Az Őrtorony Társulatról:
New York állam törvényei szerint szükségessé vált egy másik társaság létrehozása is, amely ma Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc. néven ismert.
Ennek te soha nem voltál a tagja!
Ott van az ÚVF-ben, hogy kik készítették, Jehova tanúi.
(Miért is kellene beleírni mindenki nevét aki segédekezett benne, amikor nem számít?)
Nem hallottam még vének könyvéről, de bármikor elkérhetném szerintem vagy beleolvashatnék...
Nincs titkolózás, csak te látod úgy.
"Ott van az ÚVF-ben, hogy kik készítették, Jehova tanúi."
Név szerint szokott az ember érdeklődni! Szerintem te is név szerint szoktál embereket keresni. Jehova tanújaként tisztában kell lenned azzal hogy a név igen is számít.
Érdekes dolog az is hogy az ember alá szokott dolgokat írni. Tehát a nevét adja a dologhoz. Ha valaki nem adja a nevét a munkájához az elgondolkodtató. Miért nem teszi?
"(Miért is kellene beleírni mindenki nevét aki segédekezett benne, amikor nem számít?)"
Mindenki???????
Senkinek nincs ott neve! Egyetlen embernek sem! Képzeld el hogy amikor egy munkára szakembert kerestem és érdeklődni kezdtem. Akkor mi történt? Neveket kezdtek megadni nekem. De fura. Ugye?
Itt nem egy másolói munkáról van szó. Hanem fordítói munkáról s ez egy szakmunka. Speciális tudást igényel.
"Nem hallottam még vének könyvéről, de bármikor elkérhetném szerintem vagy beleolvashatnék..."
Oké kérdezd meg és kérd el hogy elolvashasd. Aztán pedig írd le őszintén a tapasztalatodat!
„Terelgessétek az Isten . . . nyáját” a címe
Amennyiben nem vagy vén kíváncsi vagyok hogy valóban a kezedbe adják e a könyvet!
"Nincs titkolózás, csak te látod úgy."
Majd idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!