Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A szcientológia és dianetika...

A szcientológia és dianetika technológiáival milyen eredményeket lehet elérni?

Figyelt kérdés

Okosabb leszek? A theta testem jobb mest testben születik újjá a halálom után? Sikeresebb leszek az életben?

Milyen eredményeket tudnak femutatni a magasabb szinten lévők?

Az eredményekhez elég a könyveket elolvasni? Vagy részt kell venni a drága tanfolyamokon is?

2015. dec. 29. 19:51
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Sziasztok, engem már megkörnyékeztek ilyenek, igazából nem minden orbitális baromság, amit mondanak, de az összes ilyen ember társaságában azt éreztem, hogy érzelmileg instabilak, frusztráltak, zavartak, negatív energia sugárzik belőlük... Szóval, én ez alapján döntöttem amellett, hogy nekem egy olyan vallás nem kell, ami ilyen zavarttá teszi az embert.
2016. jan. 11. 00:50
 32/34 anonim ***** válasza:
Nem akarom nagyon védeni a szci. egyhazat, de a saját tapasztalatomat elmondom. Voltam 2 ingyenes előadáson a dianetikaval kapcsolatban mert egy ismerősöm elvitt magával. Elkérték a telefonszámomat és e-mail címemet. Utána a saját magam akaratából elmentem egyedül a budai dianetika központba, ahol megnéztem egy filmet a dianetikáról és ismet megadták az elérhetőségei ez azzal, hogy majd megyek auditálni. Végül meggondoltam magam és mégse mentem. Ennek több mint 2 éve és a KUTYA NEM HÍVOTT FEL TŐLÜK ÉS E-MAILT SEM KÜLDTEK AZÓTA. Az ilyen sztorik amiket feljebb írkáltak, hogy követnek meg zsarolnak blabla... ezek egyszerűen anekdoták, urbán legendák, semmi alapjuk nincsen. De én nem vagyok az ügyvédje a szcientológusoknak, védjék meg ők magukat...
2016. jún. 14. 13:34
 33/34 anonim ***** válasza:

27-es igazat mond.

Nekem mondta nem egy ,,idősebb" dianetikus haverom, hogy ez áll a szerződésben.

1 milliárd évig az ő rabszolgájuk leszel.

Nem Clear. Rabszolga.

Ezért nem szabad velük összeállni.

Tessék, olvass a Szabadzózán utána, és lásd hol rontottak el egy tudományt, retkes vallássá:

[link]

2017. júl. 3. 17:11
 34/34 anonim ***** válasza:

Amúgy 32-esnek nincs igaza.

Mert aki belép és csinálja és kiakar lépni, azt zsarolják meg.

Ő még egyetlen egy ülésre se ment el, nem hiszem hogy mérvadó a kommentje ez miatt.

Kilépni egyenlő a halállal, mint a maffiában.

Behálóznak.

Miért nem keresel undergroundokat akik a régi tanokat követik és nem lettek ilyen squirell-ek mint a mai Egyház maga! :D

2017. júl. 3. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!