Szerintetek mennyit kellene fizessek, hogy eljussak a szcientológia OT VIII-as szintre?
A legmagasabb szint az OT VII. Tehát kíváncsi vagyok mennyibe kerülne összesen ha el akarnék jutni odáig.
Elvileg vannak szintek egészen az OT XX-ig is, de azokra nyilván annyit kellene fizetni, hogy még Bill Gates is keresztet vetne ha megtudná. Talán ezért "nem jelentek" még meg mivel az az elméleti fizetési határ.
A feléért megszámítom neked.
Ugyanolyan papírt adok róla és is, és magyar fordítását bónuszban ingyen adom.
A viccelődéseket félretéve én utána néztem alaposabban.
Több helyen említették, hogy nem mindig ugyanannyit kell fizetni, sokszor eltérőek az árak.
Az egyik válaszoló említette, hogy $16 885 kell fizetni.
Ez az oldal szerint csak $7475 kell fizetni az OT VIII-ra
(itt más hasznos és érdekes írások is vannak)
Itt viszont egy volt tag elmondása szerint körülbelül $50 000 kellett fizetnie:
Figyelemre méltóak ezek is, ez az oldal ugyanis hivatalos dokumentumokkal tudja bizonyítani mondanivalóját:
Azt írja, hogy az OT VI szintig való eljutás ára elérheti a $40 000
Míg már az OT VIII-ig volt már fizetve $360 000 is!
RÉSZLETESEN ITT OLVASHATTOK AZ ÁRAKRÓL:
Itt minden részletet elmagyaráz! Szerintem kétséget kizáróan ez az oldal a leghitelesebb!
Az OT VIII-ig való eljutás tehát $277 010
Olvasgatom itt a kérdéseidet és válaszaidat a Szcientológiával kapcsolatban. Az gondolom, hogy egy hozzád hasonló gondolkozású ember, bármennyit is fizetne, nem jutna el OT VII-ig.
Én személy szerint a kutyámat sem bíznám rád, nem hogy szolgáltatást adnék neked.
Viszont az álmodozásod tetszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!