Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek mennyit kellene...

Szerintetek mennyit kellene fizessek, hogy eljussak a szcientológia OT VIII-as szintre?

Figyelt kérdés

[link]

A legmagasabb szint az OT VII. Tehát kíváncsi vagyok mennyibe kerülne összesen ha el akarnék jutni odáig.

Elvileg vannak szintek egészen az OT XX-ig is, de azokra nyilván annyit kellene fizetni, hogy még Bill Gates is keresztet vetne ha megtudná. Talán ezért "nem jelentek" még meg mivel az az elméleti fizetési határ.

2015. aug. 29. 14:59
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Mivel más emberek becsapása és pszichopatához méltó kizsákmányolása nem az én műfajom ezért csakugyan sosem lesz belőlem magasabb rangú szcientológus...
2015. szept. 1. 13:09
 12/27 Varga Zord ***** válasza:
25%
Na az ilyen és ehhez hasonló válaszaidra gondoltam. :D
2015. szept. 1. 15:00
 13/27 A kérdező kommentje:
Miért? Szerinted a szcientológia a szegény elesetteknek és kitaszítottaknak nyújt menedéket és a szárnyai alá veszi őket?
2015. szept. 1. 16:58
 14/27 Varga Zord ***** válasza:
27%
Végletekben gondolkozol haver! Hogy szerintem mit csinál a Szcientológia az tök mindegy. A lényeg, hogy feltettél egy hülye kérdést, majd később megválaszolod magadnak méghülyébben. Stand up comedy-be kellene szerepelned. Szerintem sikeres lennél. :-D
2015. szept. 1. 19:43
 15/27 A kérdező kommentje:

Mi volt ebben a hüłye?

Először nem gondoltam volna, hogy ennyire sok adatot találok majd ha nagyon utánanézek, ezért kérdeztem meg.

És miért magyaráztam el hüłyén?

Leírtam részletesen a tudnivalókat forrásokkal, adatokkal alátámasztva.

Nem lennék sikeres, mert ha nyilvánosan ilyeneket mondanák akkor a szcientológusok tönkretennének és lehallgatnának...

Amúgy sem bírom a stand up comedy-t, mert szerintem nem poénos és mind erőltetett humor...

2015. szept. 1. 20:04
 16/27 Varga Zord ***** válasza:
19%
Tönkretennének, lehallgatnának? És még azt kérdezed, hogy miért hülyeség amit írsz? Komolyan mondom, egyre jobb vagy! :D
2015. szept. 2. 09:38
 17/27 anonim ***** válasza:
62%
Anyagilag mindenképp akkor jársz legjobban,ha elmégy dolgozni. Lelkileg,meg pdzichológiailag: ha normális emberek közt tartózkodsz,meg keresel egy jó pszichiátert.
2015. szept. 2. 10:01
 18/27 Varga Zord ***** válasza:
18%
A munka az jó ötlet. Pszichiáterhez azért ne küldjük szegényt, mert a végén még leszedálják és akkor ki fog ide vicces dolgokat írni.
2015. szept. 2. 12:54
 19/27 A kérdező kommentje:

Hihetetlen mennyi helyre be tudtok szivárogni...

De mint már mondtam én nem kakilom össze magam tőletek!

"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól"

És lényegében igazad van, mert nem igaz, hogy tönkreteszik és lehallgatják az embereket... Ugyanis kifelejtettem, hogy még meg is ölik őket:

[link]

Itt meg nézzétek le a kisfilmet, hogy mi is az ára a drogellenességnek:

[link]

Ja és egy örökzöld:

https://www.youtube.com/watch?v=J7LUSohcyHQ

=============================

Mellesleg az egyik válaszolónak igaza volt. Dolgozni kell, munkát keresni!

Nem pedig másokat becsapni és megkopasztani...

2015. szept. 2. 15:34
 20/27 Varga Zord ***** válasza:
20%
Te egyre jobb vagy haver. Bele ne betegedj azért a bizonyítgatásba. A végén még azt is a Szcientológia rovására írnád. Nyugodj meg szépen. Senki nem akar bántani, bármit is követtél el. :D
2015. szept. 2. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!