Szerintetek mennyit kellene fizessek, hogy eljussak a szcientológia OT VIII-as szintre?
A legmagasabb szint az OT VII. Tehát kíváncsi vagyok mennyibe kerülne összesen ha el akarnék jutni odáig.
Elvileg vannak szintek egészen az OT XX-ig is, de azokra nyilván annyit kellene fizetni, hogy még Bill Gates is keresztet vetne ha megtudná. Talán ezért "nem jelentek" még meg mivel az az elméleti fizetési határ.
Mi volt ebben a hüłye?
Először nem gondoltam volna, hogy ennyire sok adatot találok majd ha nagyon utánanézek, ezért kérdeztem meg.
És miért magyaráztam el hüłyén?
Leírtam részletesen a tudnivalókat forrásokkal, adatokkal alátámasztva.
Nem lennék sikeres, mert ha nyilvánosan ilyeneket mondanák akkor a szcientológusok tönkretennének és lehallgatnának...
Amúgy sem bírom a stand up comedy-t, mert szerintem nem poénos és mind erőltetett humor...
Hihetetlen mennyi helyre be tudtok szivárogni...
De mint már mondtam én nem kakilom össze magam tőletek!
"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól"
És lényegében igazad van, mert nem igaz, hogy tönkreteszik és lehallgatják az embereket... Ugyanis kifelejtettem, hogy még meg is ölik őket:
Itt meg nézzétek le a kisfilmet, hogy mi is az ára a drogellenességnek:
Ja és egy örökzöld:
https://www.youtube.com/watch?v=J7LUSohcyHQ
=============================
Mellesleg az egyik válaszolónak igaza volt. Dolgozni kell, munkát keresni!
Nem pedig másokat becsapni és megkopasztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!