Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A szcientológia és dianetika...

A szcientológia és dianetika technológiáival milyen eredményeket lehet elérni?

Figyelt kérdés

Okosabb leszek? A theta testem jobb mest testben születik újjá a halálom után? Sikeresebb leszek az életben?

Milyen eredményeket tudnak femutatni a magasabb szinten lévők?

Az eredményekhez elég a könyveket elolvasni? Vagy részt kell venni a drága tanfolyamokon is?

2015. dec. 29. 19:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%

Milyen eredményeket lehet elérni a szcientológiával?

Megtanulod milyen érzés hajléktalanként az utolsó vasadtól is megfosztva szellemi nyomorékká válni!

2015. dec. 30. 00:27
 12/34 A kérdező kommentje:
10: Honnan tudod? Lehet, hogy az derülne ki, hogy már most vagyok valaki és már rögtön elfogadnak valahányas szintűnek.
2015. dec. 30. 00:27
 13/34 anonim ***** válasza:
86%

Nézd meg ezeket a részeket. Nagyon közel van az igazsághoz:

[link]

[link]

Ha érdekel, hogy mennyibe kerül ez buli, itt részletesen elolvashatod:

[link]

(277000 dollár az OT VIII szintig való eljutás, a legjobb esetben)

Ez a film pedig bemutatja a szektát:

https://www.youtube.com/watch?v=J7LUSohcyHQ

Ha fel akarod velük venni a kapcsolatot előtte OKVETLEN NÉZD MEG EZT A FILMET!

2015. dec. 30. 00:40
 14/34 anonim ***** válasza:
89%
Valamilyen szinten irigylendő, hogy nemzetközi vallást csináltak az emberek átveréséből és manipulálásából, bár sok helyen tiltott. Akik csinálják, nagyon okos, intelligens emberek ám, iszonyat módon el tudják veled hitetni, hogy erre szükséged van. Olyan mint a termékbemutató, csak ezerszer durvábban, komoly rendszert kiépítve. El van magyarázva, hogy igazából a pénzzel adakozol, nem csak kifizeted, és hatni fog amit kapsz, tanulsz. Találkoztam hasonlóval már, nagyon durván el lehet hinni, egy ideig nekem is sikerült, persze pénzt nem adtam, de lehetett volna olyat is. (lásd: Kapcsolatteremtés, Kapcsolatteremtő gyógyítás, van sok anyag erről is)
2015. dec. 30. 01:10
 15/34 T. Zoltán ***** válasza:
2%

Húha!

Mennyi jó szándékú hozzászóló. Ez már igen. "be van tiltva", "meg ne vedd!" , "elveszik a pénzed" , "rosszindulatú szekta". És ezek a hozzászólók azt írják, hogy a Szcientológia egyház akar veled elhitetni bár mit is?

Tégy belátásod szerint. Olyat még nem hallottam, hogy valaki megvett egy bármilyen könyvet, elolvasta és onnantól zsarolták, meg kényszerítették valamire. Mivel zsarolták? Hogy vett egy könyvet és azt elmondják mindenkinek? Mivel kényszerítették? "Mivel nálad van ez meg ez a könyv, ezért neked kötelező ezt meg ezt csinálni!"?

2015. dec. 30. 10:02
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ajánlom ezeket is tanulmányozásra:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__70..

T. Zoltánnak igaza van abban, hogy nem lesz semmi bajod ha elmész egy könyvtárba és kiveszed és elolvasod a Dianetikát.

Viszont másban nem nagyon szabad neki hinni, mert ő Varga Zorddal együtt a szcientológia fizetett bérkommentelője.

2015. dec. 30. 14:02
 17/34 anonim ***** válasza:
90%

# 15

Vegyél egyszer könyvet tőlük, és majd megtudod hogy megy ez. Nem úgy van az, hogy kérek egy könyvet, az aprót tartsa meg, oszt kezicsókolom.

Addig terelgetik a kommunikációt, amíg valami elérhetőségedet kicsikarják tőled. És attól kezdve munkaidőben hívogatnak telefonon a főnököd füle hallatára, ha nem jelensz meg rendszeresen az összejöveteleiken. Vagy mész a gyerekedért az óvodába, és már ott várnak ketten a kapuban, és nem tudod őket lerázni.

És van még egy csomó módszerük erre, és van egy csomó emberük, akiknek az a szakmájuk, hogy téged behálózzanak.

2015. dec. 30. 14:05
 18/34 A kérdező kommentje:
Engem inkább a személyes tapasztalatok érdekelnének. A videók nagy részét már láttam, ahogy az szcientológusok ellenérveit is olvastam.
2015. dec. 30. 14:40
 19/34 A kérdező kommentje:
Bár a kérdés nem is arra irányul, hogy a szcientológusok miért rosszak vagy jók, hanem hogy milyen eredményeket értek el a tudomány területén és ez miért lehet jó nekem, ha odamegyek.
2015. dec. 30. 14:43
 20/34 anonim ***** válasza:
93%

"milyen eredményeket értek el a tudomány területén" - Semmilyent.

"miért lehet jó nekem, ha odamegyek" - Nem lehet jó.

Ezt a két dolgot ragoztuk eddig is. :)

2015. dec. 30. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!