Ha Isten szeret, akkor miért vannak ilyen dolgok?
Kiegészíteném:
Azt mondják Isten szeretet,de ezt csak azok mondják akik igazán nyeregben szoktak lenni,ezeknek az embereknek pedig sajnálatos módon ez jutott. Én fel nem tudom fogni,hogy egy jóságos,szerető Isten ilyet teremtsen.
"Egy ember halála tragédia milliók halála statisztika"
Ha meghalok, így nem kell gyászolni. Elég csak Jehovának húzni egy strigulát.
Nem tudom milyen elgondolásból, vagy logikából következtetnek azok, akik Istent hibáztatják a világban megtörtént és megtörténő szörnyű dolgokért?
Én nem értelek benneteket emberek! A Biblia vagyis Isten Szava egyértelműen leírja, hogy ennek a világrendszernek az uralkodója Sátán, más néven az Ördög. Ő és démonai felelősek a szenvedésért, a fájdalomért, a betegségekért, a halálért, ami a Földön történik. Jézus is kijelentette, hogy a Földön nem az Atya uralkodik, hanem az Ördög! Annyi marhaságot összehordanak, annyi tévhit és buta gondolkodás van az emberek fejében, hogy Sátán csak úgy virágzik és röhögve figyeli, amíg az emberek a nagy káoszban és félrevezetésben, azt sem tudják mi miért történik és mindez hová vezet.
Emberek olvassatok Bibliát, minden válasz benne van!! Azért hagyta meg nekünk az egy igaz isten, Jehova a szavát, hogy mindaz aki nyitott szemmel és nyitott füllel jár és alázatosan elfogadja a vezetését az megmentésben részesüljön. Igen, Isten szeretet, mert ő jót akar az embereknek, ez is volt az eredeti szándéka, de az emberek elárulták őt és magukat akarták irányítani az Ördögre hallgatva. Sátán megkérdőjelezte Jehova uralkodásának a jogát, és mint bölcs Istenhez méltóan hagyja, hogy Sátán és a követői bizonyítsanak mennyire jól képesek irányítani az emberiséget. Amit láttok, átéltek és tapasztaltok az az eredménye mindannak amit Sátán szabadit az emberekre és ez mindaddig így fog folytatódni míg Jehova el nem érkezettnek látja azt a napot, amelyet az ő háborújának nevez a Biblia: Armageddonnak. Látjátok a sokasodó jeleket körülöttetek és a világban? Nem ugye? :D Sátán jó munkát végez, ti meg Istent hibáztatjátok.. szégyen...
Hánnyan halnak meg még csak mert duzzog? Mire vár még?
Nekem miért nem bizonyít?
Jó hogy nem egyből a lecsöba küld minket, hogy megmutassa a dicsőségét...
A válasz egyszerű.
Isten vagy nem létezik, vagy pedig igen, de szórakoztatja őt az ártatlan és szelíd emberek szenvedése.
fair_man
Akkor Lucifer erősebb Istennél?
Mióta?
mélységes szomorúsággal, és megdöbbenéssel olvasom Lucifer írását.
ám Úgy döntöttem, hogy No comment...:((
A világ talán legrégebbik kérdésére keresel választ. Nyilván több idézetet kaptál bölcs emberktől. Nyilván mindenki alátámasztja híres nevekkel, amit mond.
...Én ezt nem fogom, tudnám, de nem fogom.
Soha, de soha nem leszel és senki más nem lesz képes eldönteni az Isten-vitát.
..nagyon egyszerű oka van.
Az Isten-hívők hisznek bizonyíthatatlan dologban.
Az ezt megkérdőjelezők másban (lásd természettudomány) hisznek
Több ezer éves vita, ne gondold, hogy most fog eldőlni.
Hallgass a személyes tapasztalataidra, és a józan eszedre
Így sem lesz könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!