Miért hiszik el sokan, hogy az összes próféta Isten szavait terjesztette?
nem hallottad még ? :D akkor fülelj jobban, egyszer még a pápát is megkérdezték, hogy gondolt e már arra, hogy Isten nem is létezik, a kereszténység téves, stb stb, erre azt válaszolta, hogy persze, ezen minden keresztény elgondolkozik néha
egyébként szerinted kik ezek a bizonyos megélhetési próféták akik bekerültek a bibliába? Melyik prófétáról lehet tudni hogy prófétaságának köszönhetően bármiféle juttatásban is részesült volna?
Sokan közülük még pláne kellemetlen helyzetbe kerültek, nemhogy még megélhetésiek lettek volna
Bocsánat, hogy nem reagáltam.
Én nem ismerem a Bibliát, szóval nem tudom miket írnak benne és abból mi jött be. Csak azt fontosnak tartottam még megkérdezni, hogy a pápa amikor ilyenekre gondol tulajdonképpen a hite inog meg? Miben különbözök én és a pápa, ha mind a ketten azon az állásponton vagyunk, hogy lehet, hogy létezik Isten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!