Clark Kent.. kérdése:
Ha kiderülne, hogy az ateisták tévedtek, mert Zeusz a létező isten, aki deista módon viszonyul a kinyilatkoztatott világhoz, hogyan néznének szembe a haragjával?
Figyelt kérdés
Bocsánatot kérnétek tőle?
Kemény meccs lenne, hasonló az Ószövetség indulatos istenéhez. Az Íliászban, ha jól emlékszem, a feleségét, Hérát is nagyon kiosztotta, tehát nem bánik kesztyűs kézzel a másikkal, az biztos.
2015. nov. 13. 22:24
11/15 anonim válasza:
Legutóbbi tükörbenézős emlékem az, hogy valószínűleg nem vagyok Zeusz esete.
Úgyhogy inkább Dionüsszosznak kampányolok. :)
12/15 anonim válasza:
Na és ha kiderülne, hogy te tévedtél, az egész nem más, mint vihar a biliben, bocsánatot kérnél tőlem, hogy időmet raboltad? Mert mennyköveim ugyan nincsenek, de haragom nagy.
13/15 anonim válasza:
Még mindig inkább Zeusz, mint a keresztény isten. Mindig bejött a görög mitológia. Ha meg megszexualizál... hát, legalább félisten lenne a gyerekem és nem kellene féltenem, hogy az iskolában megverik a cigányok. A keresztény istennel nem járnék ilyen jól, múltkor is mikor embertől született gyereke, az egy kereszten végezte...
14/15 A kérdező kommentje:
15:36
Nem kérnék bocsánatot tőled.
2015. nov. 14. 18:43
15/15 anonim válasza:
Nem értem, hogy Zeusz miért haragudna rám, ha nem foglalkozik az emberekkel. Megpróbálnék vitázni vele, hogy meggyőzzem teljesen jogos volt a részemről, hogy nem hittem benne. Végső esetben felajánlanám neki, hogy megszexualizálhat, ha akar cserébe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!