Ateista vagy vallásos? És miért vagytok pont ateisták/vallásosak?
Nem vagyok vallásos, én magam vagyok a vallás.
Üdv: Odin.
Egyik sem. Számomra sem az ateizmus sem pedig a vallásos világ nem fekszik.
Én inkább az agnoszticizmus és a deizmus között vagyok valahol.
Ateista.
Nincs elég időm, és kedvem a teizmushoz.
Ateista.
Nem vettem észre, hogy létezne bármiféle isten.
Ha mégis van, akkor sokkal nagyobb formátumú, semmint hogy mi érdekeljük őt, különben nem lenne a Föld és az emberiség ilyen jelentéktelen a teljes Univerzumhoz képest. Az apróságunkból kifolyólag nem vagyunk fontosak, tehát nekünk sem kell, hogy fontos legyen bármiféle isten.
Nem vallásos vagyok, hanem keresztény életet élek.
Kereszténynek lenni azt jelenti, hogy Krisztus által bemutatott életet kell élni a minden napokban, a nap 24. órájában
Miért?
Mert az aki az életet létre hozta, tudja a legjobban mi jó az embernek a teremtményeinek, és milyen törvények alapján lesz értelme, áldásos az élete.
17:16 - "a természettudományok tanulmányozásának hatására ateista lettem"
Egy picit megmagyaráznak a világból - épp csak töredékét -, és máris elhitted, hogy minden megmagyarázható tudományosan, ami meg nem, az nincs is. Ravaszak ezek a természettudományok. Vagy inkább Te?
A legnagyobb misztériumot, az életét, és a halálét nem tudja megmagyarázni a tudomány - ezért fordulnak sokan a vallások felé.
Jómagam se ateista, se vallásos nem vagyok - az advaita védántával barátkozom.
"Ravaszak ezek a természettudományok. Vagy inkább Te?"
Vagy inkább anyád?
Megtudhatják a reklám után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!