Keresztények, ti miért mondjátok azt, hogy ne vegyünk könyveket, mert úgyis jön a világvége?
baptisták biztos, hogy nem mondanak ilyet, ráadásul elképzelni sem tudom, hogy hogyan folyhat le közted és ennyi felekezetbeli emberrel (mert ugye nem csak légből kapott badarság ez?) a beszélgetés a könyvekről.
szerintem nagyot mondasz.
"Nem ismer el kereszténynek"
kérdem Én, hogy aki ilyet mond az valóban keresztén életet él, vagy csak a történelmi egyházak uszítására nem méltóak azok akiket így megbélyegeznek.
amikor maguk a keresztényeknek vallók Sátán világának részesei, paráznaságban "próba házasságban" élnek, megengedett a dohányzás, ami az élet tisztaságának elvetése, és még sorolhatnám.
Mitől nevezheti magát kereszténynek valaki?
attól, hogy beleszületett egy vallásba, amit tömegek elfogadnak és hagyományokra építenek, vagy aki Krisztus Tanítása szerint él önfeláldozó életet a minden napjaiban
mert hát kérem, azért nem vagyok kereszténynek elismerve, mert nem a nagy Inkvizíciós múlttal rendelkező történelmi egyházat képviselem.
Hazudsz!
Minden általad felsorolt felekezetnek van könyvkiadója, így hazugság amit állítasz. Idézni persze "elfelejtettél"!
de akkor írd ki hogy "jehova tanúi" esetleg "mormonok" stb, és ne azt, hogy "keresztények"
még ha azt mondjuk, hogy mindenkitől elfogadjuk, hogy keresztény ha annak mondja magát, hirdessen bármit is, akkor se írd ki, mert így mindenki a többségre, illetve a mainstream kereszténységre fog gondolni
ez kb olyan mint h "miért hisz minden jobboldali feltétel nélkül Szaniszló Ferenc butaságainak?" nyilván kikérnék maguknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!