Keresztények, ti miért mondjátok azt, hogy ne vegyünk könyveket, mert úgyis jön a világvége?
Mondani biztos nem mondják.
A könyvecskében hol is van ez leírva?
Na szóval, ez arra utal, hogy ne halmozzunk fel semmit itt a Földön, mert hamarosan itt az elragadtatás.
Nem feltétlenül a KÖNYV itt a lényeg.
épp kérdezni akartam, hogy ki mond neked ilyet, noss leírtad azt a listát akiket a többi keresztény nem ismer el kereszténynek
le lehetne vezetni h miért egyenként de msot spóroljunk a hellyel, röviden annyit, hogy ha fogok 10 embert, és megalapítom velük a "Mostantól Mindegyikőtök Feleségét Én Kefélem Jézus Szeretete Csak Mi Vagyunk a Hitelesek Bibliai Keresztény Új kinyilatkoztatás Közösség" attól én még nem leszek keresztény, még ha nagyon azt hangoztatom is
a baptistákon nagyon csodálkozom, nem szoktak ilyenek lenni, akikkel te beszéltél azok tuti, hogy baptisták? Nem csak valami szekta aminek a nevében benne van hogy baptista? (pl westbro baptist)(amúgy nem, a baptisták nem reformátusok)
egyébként ha igazuk van akkor pazalás az életem mert könyvgyűjtő vagyok, és keresztény :/ Ráadásul nem is a jehovások könyveit gyűjtöm hanem sci-fi-t meg törit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!