Miért jellemző a (vak) buzgó hívők kilencven százalékára a kritikán aluli helyesírás?
Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 17:46
1/29 anonim válasza:
biztos az iteligenscicájuknak elvitteja cicaja nyeleét.
szors össsszefügggés vanám a helyseírás és a vakbuzgóság között.
egyes bíróságok így döntik el a vallásvitákat: az ismeri jobban a bibliát, aki pár sor szövegben kevesebb hibát vét.
mert akisokat vét, na, az a vakbuzgó!
ezt mindenki tudja, és vitán felül áll.
2/29 anonim válasza:
mert az intelligenciájuk (hiányát) tükrözi mind a helyesírásuk (hiánya), mind a vakbuzgóságuk.
3/29 anonim válasza:
Én még egyet sem láttam itt, aki hívőként kritikán aluli helyesírással rendelkezett volna, viszont magadfajta nagyokos hülyét rengeteget.
4/29 anonim válasza:
Hívő vagyok, az iskolában színjeles voltam nyelvtanból, jutalmakat is kaptam, más gyerekeket korrepetáltam. Mi is a bajod a hívők helyesírásával, baba? :)
5/29 anonim válasza:
Ha szemét volnék azt mondanám, hogy nem csak nyelvtan, hanem szövegértés is.:D
Amúgy vagy nagyon fiatalok és azért tűnnek fel, vagy a szektájuk szerint bűn mindent olvasni. Vagy nagyon egyszerű emberek.
De azért a kilencven % gondolom nem statisztika, csak vannak akik kiemelkednek a tömegből.
És a kérdező nem hülye, ne bántsátok! :P
6/29 anonim válasza:
Az is lehet amúgy, hogy titkos jelzés egymásnak :D
7/29 szp72 válasza:
A kérdező hölgy vagy szőke vagy rendőr, mert bizonyítottan azok butábbak.
9/29 Roland G. válasza:
Általánosítani nem lehet.Én hívő vagyok,és elolvasok minden könyvet,történelmit,irodalmit és olyanokat is amivel nem értek egyet.Valóban vannak vakbuzgók,amolyan bigottak,de a kereszténység nem azt tanítja,hogy vonuljunk ki a világból és ne foglalkozzunk mással csak a hívő dolgokkal.Helyesírás terén pedig minden fajta hívő vagy nem hívő embernél egyaránt vannak problémák!
10/29 BringaManó válasza:
Julianna, én is csak csatlakozni tudok sok előttem szólóhoz: nagyon gyanús, hogy légből kapott (vagy legalábbis hibás következtetésen alapul) a kérdésed.... Nekem ez nem tűnt fel, kíváncsi vagyok, hogy te hol figyelted meg... Valami vakbuzgóknak szóló topikban? (És a vakbuzgótlanoknak szólókban jobb az arány?...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!