Tények a szcientológia ellen?
Nem, az nem az. Mármint a te megfogalmazásodban az, csakhogy nem ez történt. Nem ismerte be, hogy tévedett, egy szóval sem. Azért kért bocsánatot, mert téged esetleg megbántott: "És elnézésedet kérem, ha megbántottalak". Nem pedig azért, mert valótlant állított volna. (Amit mellesleg nem tett)
"Ki mondta, hogy az autista gyerek dögöljön meg?"
Senki, csak kiforgatod a szavakat. Te viszont világosan azt mondtad, hogy a szci: "Nem foglalkozik érdemben nagyon az elesettekkel, és a nagyon gyenge képességűekkel, csak a jó képességűeknek segít még jobbá válnia." Hát ez már csak ettől elég szemét egy "vallás" ("filozófia"). Tippem, hogy szegény elesettek, gyenge képességűek nincsenek olyan jól fizető pozícióban, hogy miliókat kicsengessenek nektek... Szégyelhetnétek magatokat! Még az iszlám vallás 5 alappillére között is benne van az alamizsna adás, pedig aztán mindegyikük "terrorista". Most jut eszembe, ez nálatok is megvan, csak a másik irányba áramolnak a pénzek :P Miért is kéne egy "vallás"/"filozófia" gyakorlásáért fizetni? Mert ahogy Lucifer is írta:
'A szcientológia alapítójától idézek (L. Ron Hubbard, sci-fi író) :
"Ha egy kis pénzt akarsz csinálni, írj könyvet! Ha egy csomó pénzt akarsz csinálni, alapíts vallást!"
Minden vallás gyakorlásáért fizetsz ha tudod ha nem. A Katolikus, a Református és egyéb vallások esetében. Annyi a különbség, hogy nem csak a szolgáltatást kapó személy fizeti, hanem mindenki aki adózik. Ugyanis az állam ezeket az törvényben elfogadott egyházakat minden évben jelentős összeggel támogatja. Ha akarod ha nem.
Nem csoda hát, hogy van miből támogatni az elesetteket. Mellesleg megjegyzem, hogy ezek mellett még adományt is kérnek, plusz fizetsz a temetésért, a házasságkötésért a keresztelésért. Ami meg persze adómentes.
A Szcientológia egyház, csak attól kér pénzt aki szolgáltatást kap. Ingyenes a temetés, a házasságkötés, a keresztelő.
Nincs bajom más vallásokkal. Csak picit fura, hogy a Szcientológiát nevezed pénzlehúzó egyháznak. Egy fillért sem vett még ki a zsebedből. Viszont ha adózol, akkor a Katolikus, Református, stb már igen.
Mellékesen megjegyezném, hogy a "nagy" egyházak több ezer éve az elesettekkel foglalkoznak. Az kormányok támogatják a munkanélkülit, a dolgozni nem akarót, a gyenge képességűt.
Mi is javult a világban ez idő alatt?
Jön egy új vallás, ami azokat támogatja, akik jól tudnak boldogulni a világban. Segíti őket, hogy még jobban boldoguljanak. Ezzel az ilyen emberek körül élők is jobban fognak. És ezt támadják sokan.
Nevezheted szemétládának ezt a hozzáállást. De azért érdekelne a véleményed, hogy azokkal akik most meg tudják keresni a családjuk igényeire valót, azokkal akik sok embernek adnak munkát és ezáltal sokat keresnek maguk is, de magánéleti problémájuk van. Ezekkel ki foglalkozik.
Támogatja őket valaki?
Kapnak ingyen ellátást? Kap bármelyikük is kedvezményt? Még az is baj volt, hogy ugyan annyi százalék adót fizetnek. Miért nem fizetnek többet? Van miből nem?
Ha van pénzed büntetést kapsz. Ha nincs kedvezményt. Ha képes vagy jól boldogulni az életben, fizess mindenért és büntetést kapsz. Több adó, több ellenőrzés, irigy tekintetek, stb. Ha nem vagy képes jól boldogulni akkor kapsz kedvezményt, segélyt, jutalmat, támogatást.
Tényleg jó hozzáállás. Büntesd a jól termelőt, jutalmazd a gyengén teljesítőt. Ez hova vezet?
Gazdasági válsághoz? Nem azokról a gazdagok tehetnek.
Éhezéshez? Nem azokról is a gazdagok tehetnek.
Háborúhoz? Nem azokról is a gazdagok tehetnek.
Rossz a rendszer. Na Ez TÉNY!
Van egy egyház aki nem akarja a rendszert megdönteni, csak megtanítja az embert, hogy ebben a rossz rendszerben, hogyan tud mégis jobban élni.
Szemétláda egyház, mert a jobb képességűekkel foglalkozik.
Legyen szemétláda. Ha neked ez jó így.
Szép estét!
"Minden vallás gyakorlásáért fizetsz ha tudod ha nem."
Féligazság megint...Pl gyerekek nem adóznak egy egyháznak sem (szülekiknek sem kell utánuk több adót fizetni, sőt) Viszont szci-ben gondolom elkéritek a jattot a szülőktől a gyerekek (kis felnőttek, kis tetánok) tanfolyamaiért is...
"Nem csoda hát, hogy van miből támogatni az elesetteket. Mellesleg megjegyzem, hogy ezek mellett még adományt is kérnek,"
Ja, mert a szci-nek nincs miből...persze...ugyan úgy ahogy a nagy vallások kritikát kapnak, mert nagy és szép templomokat építenek sok pénzért, a szci-nek is vannak nagy és szép központjai...véglis csak dollárszázezrekkel fizetnek be többet a szci-be a tagok fajlagosan...
Adományt kérnek? Hát a papnak is enni kell, már bocs erre csak ezt lehet mondani. Viszont olyan gazdag papot nem találsz, mint a szci-vezetői...
"Mellékesen megjegyezném, hogy a "nagy" egyházak több ezer éve az elesettekkel foglalkoznak. Az kormányok támogatják a munkanélkülit, a dolgozni nem akarót, a gyenge képességűt.
Mi is javult a világban ez idő alatt?"
Hát ha nem is javult, legalább lassabban romlott...Szóval szerinted Teréz anya például fölöslegesen tette amit tett?
"Jön egy új vallás, ami azokat támogatja, akik jól tudnak boldogulni a világban."
Aki meg nem tud boldogulni, tehát ténylegesen segítségre szorul, az meg le van szarva e szerint az egyház szerint? Többet ér a sikeres ember, mint aki nem az? Ez már az emberi egyenlőség elvének tagadását súrolja...
"De azért érdekelne a véleményed, hogy azokkal akik most meg tudják keresni a családjuk igényeire valót, azokkal akik sok embernek adnak munkát és ezáltal sokat keresnek maguk is, de magánéleti problémájuk van. Ezekkel ki foglalkozik.
Támogatja őket valaki?
Kapnak ingyen ellátást? Kap bármelyikük is kedvezményt? Még az is baj volt, hogy ugyan annyi százalék adót fizetnek. Miért nem fizetnek többet? Van miből nem? "
Ha sokat keres, akkor miért is kéne ingyen ellátást kapnia?!? Kap e kedvezményt? Hát ha van 3 gyereke, akkor ő is ugyanúg megkapja a kedvezményeket utánuk...Ha rokkant, akkor is....Adó? Gazdaságpolitikai kérdés, országfüggő...
De a legfontosabb itt: támogatja e őket valaki? Hát most hadd ne soroljam fel, hova fordulhatnak a magánéleti problémáikkal, de azért párat muszáj: pap/lelki vezetőjük, családtagjaik, pszichológus, pszichiáter, és számtalan segítő programot tart fenn mind az egyház, mind világi szervezetek...(meg a szekták lsd szci)
"irigy tekintetek"
Hát egyik nagy történelmi vallás sem ezt a magatartást tanítja, de ilyenek az emberek sajnos... Mondjuk még mindig jobb lehet, mint alacsonyabb rendűnek tekinteni az elesetteket, ugye szci?
"Gazdasági válsághoz? Nem azokról a gazdagok tehetnek.
Éhezéshez? Nem azokról is a gazdagok tehetnek.
Háborúhoz? Nem azokról is a gazdagok tehetnek."
Mégis mikor okoztak a kisnyugdíjasok gazdasági válságot, vagy az autisták bankcsődöket?
Éhezés? Hát nem az a baj, hogy az éhezőket nem tudnánk megetetni, hanem hogy a gazdagokat nem tudjuk jóllakatni...Háborúk? Hát azokon meg egy nagy réteg csak veszít, egy szűk elit (fegyvergyártók, stb) meg nyerészkedik.
"Rossz a rendszer. Na Ez TÉNY! "
Na végre egyet értünk valamiben:)
"Van egy egyház aki nem akarja a rendszert megdönteni, csak megtanítja az embert, hogy ebben a rossz rendszerben, hogyan tud mégis jobban élni."
Szóval hogyan lehet kihasználni a rossz rendszert a magunk javára. Ez is csak a szci üzleti mivoltát bizonyítja...A hit, erkölcs, és becsület meg forognak a sírjukban!
"Szemétláda egyház, mert a jobb képességűekkel foglalkozik.
Legyen szemétláda. Ha neked ez jó így."
Legyen, hisz az is! Folytassátok csak a jóhiszemű emberek kizsákmányolását, "tudományos" e-méterekkel a hülyítésüket (ohmos ellenállásmérő), legalább több lehetőségünk lesz nekünk keresztényeknek jót cselekedni:) (mostmár csak ki kell használnunk ezeket a lehetőségeket...)
"Viszont nem ártott neked ez az egyház. Nem is fog, ha nem támadod meg te magad. Nem egy "dobd vissza kenyérrel" típus. "
Te most fenyegetsz? Jujj...
"Ja ha visszajön a sz@r amit eldobtam, az már nem tetszik és megyek az operátornak panaszkodni, hogy felzaklattak? Tedd!
Megtámadtál egy több millió lélekszámú közösséget. Ne csodálkozz, ha visszajön a kaka."
Waiiit a minute...Ki támadt meg kit? Ki dobálózik szarral? Én csak feltetem egy kérdést. Ennyire zavar ez? Te viszont megszegted az oldal szabályzatát, provokálsz, offolsz, agresszívan viselkedsz, fenyegetsz, stb. A moderátor/admin (nem operátor) pedig jogosnak látta az észrevételemet, és eljárt ahogy azt neki kell. Úgy látom megint jeleznem kell felé, mert a fenyegetést nem tűröm. Látom betelt a cérna, elszakadt a pohár, és kibújt az igazi szci-s éned. Gratula!
Mégegyszer mondom: én csak kérdeztem, a vitát te szítottad, és most már fenyegetőzöl is...: [link]
Fenyeget téged a hóhér! Távol áll tőlem a fenyegetés. Csak megjegyeztem, hogy ha nyilvánosan megtámadsz egy több millió lélekszámú csoportot, ne csodálkozz, hogy ha kritikát, vagy támadást kapsz.
Más a nézőpontunk a világról ez TÉNY.
Nem írom le ide többet az én nézőpontomat, mert mind kimagyarázod, és belemagyarázol olyanokat, amit te gondolsz, hogy én gondolok. Értelmetlen ilyen emberrel vitázni.
Viszont én nem támadtam a te vallásodat, legyen az bármelyik.
Te támadtad az elejétől fogva az enyémet.
Tudom, tudom, te csak kérdezel. "Tények a Szcientológia ellen?" Nevezz nyugodtan hülyének ha ez nem támadás.
Tudom ezt is ki tudod magyarázni.
Nekem tök mindegy, hogy mit gondolsz, írsz a Szcientológiáról. A világ nem lesz jobb a gyűlöletkeltésedtől. Gondolj bármit.
A te vallásod sem jut előrébb a gyűlöletkeltésedtől. Gondolj bármit.
Egyetlen Szcientológustól sem fogsz hallani olyat, hogy ne legyél ennek vagy annak a vallásnak tagja.
Nem tudom téged mi sarkallt arra, hogy szembeszállj a Szcientológiával. Szíved joga. Azt viszont ne várd, hogy szó nélkül hagyja egy Szcientológus, hogy támadod a vallását.
Egyik vallás tagja sem tenne ilyet.
Szép napod neked!
"Nem írom le ide többet az én nézőpontomat, mert mind kimagyarázod, és belemagyarázol olyanokat, amit te gondolsz, hogy én gondolok."
Aki egy vitában nem tudja megvédeni a nézőpontját, azt úgy hívják, hogy vesztes. Ebben a mai világban pedig elég sokat kell vitázni sajnos. De ugye te szci vagy, tehát te kiválóan boldogulsz ebben a rossz világban, mert a szci segít neked... Csak éppen a még egy ilyen piti internetes vitában sem tudod megvédeni magad, inkáb kihátrálsz. És még te kerestél jobb ellenfelet! :)
Mindegy is, én kezdettől fogva azt mondtam, hogy nem akarok, vitázni, jobb is, hogy vége:)
"Viszont én nem támadtam a te vallásodat, legyen az bármelyik.
Te támadtad az elejétől fogva az enyémet.
Tudom, tudom, te csak kérdezel. "Tények a Szcientológia ellen?" Nevezz nyugodtan hülyének ha ez nem támadás.
Tudom ezt is ki tudod magyarázni."
Figyelj, jön a magyarázat! (vagy érvek...)
Én csak kérdeztem. Igen. Ennyi. A valláskritika kategóriába ennél sokkal provokatívabb kérdések is vannak. Ez egy ilyen hely, ne lepődj meg, ha találsz egy olyan kérdést, ami nem tetszik. Tudod én mit csinálok az olyan kérdéseknél, ami nem tetszik nekem? Lesz.rom őket, nagy ívben, magasról. De semmiképpen sem keverem magam ilyen helyzetekbe. Ajánlom te se tedd a jövőben, mindenkinek sokkal jobb lesz.
"A világ nem lesz jobb a gyűlöletkeltésedtől."
Gondolom ezért alkalmazza a szci is pl.: azt a taktikát, hogy aki kilép, és esetleg terhelő dolgokat nyilatkozna róla, annak felcsapják az aktáját, előkeresik mi rosszat tett a múltban amit "auditáláskor" bevallott, és hiteltelenítik az illetőt, lejáratják, stb.
"A te vallásod sem jut előrébb a gyűlöletkeltésedtől."
A kérdésemtől?:P
"Azt viszont ne várd, hogy szó nélkül hagyja egy Szcientológus, hogy támadod a vallását."
Vallását, filozófiáját, üzletét? Ki tudja manapság...?
Na mindegy, azért örülök, hogy befejezted, meg izé, no hard feelings, stb., egy szó mint száz:
Adios amigo! *mounts horse* *shots fired* *rides towards the setting Sun*
Félreértesz haver! Nem a vitából hátrálok ki, csak a világról alkotott nézetemet nem írom le ide.
Ha beszélek valakinek a nézetemről, de az a másik folyamatosan leértékeli és kiforgatja, és ezért nem beszélek neki tovább, az nem egy vesztes állapot, hanem józan ész.
Semmit nem befolyásol a te negatív hozzáállásod az én boldogulásomban. Ezért tök mindegy számomra, hogy te magad mit gondolsz vagy mit írsz ide. Egyedül maradtál itt a végére a véleményeddel. Ragaszkodsz a nézőpontodhoz. Jogod van hozzá.
Sokat nem számít itt a GYK-n egy ember negatív hozzáállása, ezért a vita még mindig pitiáner. Csak egy buta ember ragaszkodik egy értelmetlen vitához. Én nem ragaszkodok hozzá.
" Nem a vitából hátrálok ki, csak a világról alkotott nézetemet nem írom le ide. "
Most akkor továbbra is vitatkozol, csak már az álláspontodat sem írod le? Az úgy jó, sok szerencsét hozzá!:)
"Ha beszélek valakinek a nézetemről, de az a másik folyamatosan leértékeli és kiforgatja, és ezért nem beszélek neki tovább, az nem egy vesztes állapot, hanem józan ész."
Öhmmm...de az egy vesztes állapot. Egy vitához hozzá tartozik ugye az álláspontok ütköztetése, a vitapartner álláspontjának kritizálása, és a sajátunk megvédése. Mivel te nem voltál képes a saját álláspontodat megvédeni, ezért vesztettél. Ilyen egyszerű.
Józan észről meg ne olyan valaki papoljon aki elhiszi ezt: https://www.youtube.com/watch?v=DwfxuQtgGE0
"Semmit nem befolyásol a te negatív hozzáállásod az én boldogulásomban. Ezért tök mindegy számomra, hogy te magad mit gondolsz vagy mit írsz ide."
Nagyon jó! Ezért írtam, hogyha olyan kérdést látsz, ami nem tetszik, akkor sz.rd le! Csak ne járj vissza a pofonért...
"Egyedül maradtál itt a végére a véleményeddel. Ragaszkodsz a nézőpontodhoz."
Egyedül? Hát szerintem több hozzászólás van mellettem mint melletted...Igen, ragaszkodom, és MEGVÉDEM a nézőpontom, ez az amire te nem vagy képes...
"Sokat nem számít itt a GYK-n egy ember negatív hozzáállása, ezért a vita még mindig pitiáner."
Hmmm, igen, kitől is hallottam ezt a kifejezést vajon...pitiáner vita...na várj visszakeresem...ja igen!...én voltam!
"Csak egy buta ember ragaszkodik egy értelmetlen vitához."
Azért tisztázzuk, hogy én voltam az, aki már az elejétől fogva mondogatta, hogy ennek a vitának nincs itt helye, értelmetlen, és hogy én nem akarok vitatkozni. Tehát én nem ragaszkodom hozzá, az biztos. De az álláspontomat mégiscsak meg kellett védenem, nem?
"Én nem ragaszkodok hozzá."
Ikes igék...üjl le fiam, egyes...na most ki a buta? :P
Jah, és a legjobb: "Félreértesz haver!" Haver!?! Nope:
Megmondod nekem, hogy miben hiszek? Ez jó. És még te írod, hogy a Szcientológia kényszerít rá az emberekre valamit?
Azt viszont nem gondoltam volna, hogy olyan alacsony szintre viszed vitát, hogy a helyes ragozásba kötsz bele.
Hogyan lehetne vitázni olyan emberrel aki még azt is megmondja miben hisz a másik fél?
Megértelek téged. Valamilyen okból nem szeretnéd, hogy a Szcientológia terjeszkedjen. Találtál egy nyilvános fórumot, ahol mindenféle következmény nélkül szapulhatod, hisz még a nevedet sem kell hozzáadnod.
Tedd nyugodtan. Bántani senki nem fog. Eredménye sem lesz túl sok. Teljesen mindegy kinek és mit ártottál a múltban.
Mivel az ember alapjában jó, így alapjában te is az vagy. Az, hogy ebben a vitában egyetlen pozitív dolgot nem írtál, csak leértékelést, csak arról árulkodik nekem, hogy jelenleg nem túl jó irányba halatsz. Nem az én utamon jársz. Nem is befolyásolod az én utamat. A sajátodat járod. Azt viszont csak te tudod kijelölni magadnak. Megtetted. Ha úgy érzed jó arra menni menj csak. Legfeljebb egyedül maradsz. Nem az én bajom.
Szép estét neked! Ha egyszer visszafordulnál, bármikor megteheted.
Őőő...én neked nem mondtam semmit, sőt, te állítottad, hogy csak nézed a vitát, de már nem szólsz bele több ilyenbe...várjunk csak! Te tényleg Varga Zord vagy! Hát nem hiszem el, mekkora! Ezt most enyhén benézted...Komolyan, ha a szci-k olyan okosak, akkor mért felejtettél el átjelentkezni a másik felhasználódba? Vááá...made my day!
És amúgy sem én mondtam meg miben hiszel, csak linkeltem egy videót, amiben a "vallásod" alapítója mondja el a Xenus hülyeségeit...
"Azt viszont nem gondoltam volna, hogy olyan alacsony szintre viszed vitát, hogy a helyes ragozásba kötsz bele."
Hát ha valaki már nem képviseli a nézőpontját, mert belebukott, nem tudta megvédeni, akkor már nem sok minden másba lehet belekötni...
Azt észrevetted, hogy egyre kevesebbet írsz, a nézőpontod helyett pedig egyre többet személyeskedsz? Szerintem hagyd abba, veszett fejsze nyele...
"Találtál egy nyilvános fórumot, ahol mindenféle következmény nélkül szapulhatod, hisz még a nevedet sem kell hozzáadnod."
Igen, egy nyilvános fórumot, aminek ez a része ilyen kérdéseknek van szentelve, konkrétan egy valláskritika fórum. Mégis mit vársz? Amúgy te komolyan nem fogod fel, hogy egyáltalán nem számít ha valakinek nem látszik a neve? Ez az internet! Neked sem T.Zoltán a neved, Varga Zordnak sem az, ráadásul te buktál le, hogy két felhasználót használsz, nem én! Sőt, még le is tagadtad, tehát hazudtál. Hazug embert meg előbb utolérik mint...
(Persze az is véletlen, hogy ugyan úgy köszöntök el mindig mindketten...)
"Tedd nyugodtan. Bántani senki nem fog. Eredménye sem lesz túl sok. Teljesen mindegy kinek és mit ártottál a múltban.
Mivel az ember alapjában jó, így alapjában te is az vagy. Az, hogy ebben a vitában egyetlen pozitív dolgot nem írtál, csak leértékelést, csak arról árulkodik nekem, hogy jelenleg nem túl jó irányba halatsz. Nem az én utamon jársz. Nem is befolyásolod az én utamat. A sajátodat járod. Azt viszont csak te tudod kijelölni magadnak. Megtetted. Ha úgy érzed jó arra menni menj csak. Legfeljebb egyedül maradsz. Nem az én bajom. "
Még több személyeskedés...De azért köszi, hogy jónak tartasz:) Még jó, hogy nem a te utadon járok! Nem hazudozom itt össze-vissza, képes vagyok megvédeni és tényekkel alátámasztani az álláspontomat. Egyedül maradok? Hahó, még mindig csak mellettem álltak ki emberek, te meg két felhasználóval se mentél semmire..."halatsz" :P
És mégis hova forduljak vissza? A te hazugságokkal teli utadra? Az emberek kizsákmányolására? Az elesett emberek semmibe vételére? A rossz rendszer kihasználására és mások elnyomásával felfele törtetésre? Arra, hogy efelejtem melyik felhasználómmal válaszolok éppen? :P Köszi, de én ezekből az undorító dolgokból nem kérek!
Azért mondjuk lenyűgöző nézni, hogy ebből a vesztes, hazug, helyzetből, a sarokba szorított vadállatokra jellemző elszántsággal, és végső elkeseredéssel még mindig megpróbálod megteremteni magadnak a morális felsőbbrendűséget, azzal az egyetlen érvvel, hogy én megtámadtalak. Szerintem már tisztáztuk, ki támadt meg kit, amikor provokatív módon idejött, nem azért, hogy a kérdésre válaszoljon, hanem hogy vitát szítson, veszekedjen, hazudjon. Fölösleges tovább próbálkoznod...
Nem véletlenül írok újra a saját nevemben. Egy korábbi hozzászóló már hamarabb rájött mint te, hogy csak a felhasználónevem más.
Te teljesen névtelenül írsz. Ezek után szememre vetni, hogy két különböző néven írok, kissé furcsa. De mindegy is.
"És amúgy sem én mondtam meg miben hiszel"
"Józan észről meg ne olyan valaki papoljon aki elhiszi ezt: https://www.youtube.com/watch?v=DwfxuQtgGE0"
Feltűnik, hogy mind a két mondat tőled származik?
" képes vagyok megvédeni és tényekkel alátámasztani az álláspontoma"
South Park videók? Ugyan azon a témán lovagoltál végig Xenu. Majd leírod a saját privát véleményed. Ez aztán tényekkel alátámasztott álláspont.
"Ténynek nevezzük általában azt, ami bizonyíthatóan létezik vagy létezett. Ami létezett, arról egyben mint történetről számolunk be.
A tudományban a tényt a fenti (neopozitivista felfogást tükröző) definíciónál tágabb értelemben használják: tény a tudományos kísérlettel, kutatással alátámasztott, és a közösség által elfogadott adat. Az utóbbi kitétel magyarázza, hogy a tudományos életben (időben, térben) is változik, milyen állításokat tartunk (tartanak) tényszerűnek és milyeneket nem: amit ma tényként fogadunk el, arról a jövőben sokszor kiderül, hogy mégsem az." Wikipédia
"Hahó, még mindig csak mellettem álltak ki emberek"
Azért azt visszaolvastad, hogy akik melletted álltak ki, milyen sok tényt tettek hozzá?
Egy South Park videó.
Angliában betiltották.
Egy nem a Szcientológiáról szóló videó.
Jól ki lettél segítve. Az egyszer biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!