Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tények a szcientológia ellen?

Tények a szcientológia ellen?

Figyelt kérdés
Foglaljuk össze egy kérdéshez, hogy majd tudjuk linkelni, és ne kopjanak el az ujjaink a sok gépeléstől! :)

2015. okt. 16. 23:52
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Ha neked teljesen komolytalan amikor "vallásod" alapítója mondja el egy videóban a Xenu történetet, akkor csak gratulálni tudok hozzá...mondjuk tényleg elég komolytaln dolgokat beszél benne....

Nem kell itt ellenfeleket keresni, állj ki az utcára, szci-vagyok feliratú táblával, ott könnyebben találsz...

Viszont az tény, hogy nem a kérdésre válaszolsz, úgyhogy mégegyszer megkérlek, menj innen. Keress magadnak jobb ellenfeleket más kérdéseknél...

Ha viszont annyira tényeket akarsz, itt van pár:

[link]

De kérlek még véletlenül se itt vitasd meg őket...

2015. okt. 19. 22:58
 12/43 Varga Zord ***** válasza:
14%

Nagyon sajnálom, hogy senki nem tudott tényeket felhozni a kérdésedre. Jóformán értelmesnek mondható választ Lucifertől kaptál, aki beismerte, hogy tévedett.

Ezen kívül saját magad válaszolgattál a saját kérdésedre egyetlen dolgon lovagolva, figyelmen kívül hagyva azokat a linkeket amit én felraktam ide.

Nem sikerült értelmes tényt összeszedni.

Egy nyilvános oldalon tetted fel a kérdésed, ezért fura, hogy elküldenél innen. Ha nem szeretnéd, hogy reagáljanak a nyilvánvaló provokációdra, akkor egy zárt közösségben tárgyalj ki hasonló témát.

De csak, hogy a kérdésedre is válaszoljak egy ténnyel, ami talán a Szcientológia ellen szól:

Nem foglalkozik érdemben nagyon az elesettekkel, és a nagyon gyenge képességűekkel, csak a jó képességűeknek segít még jobbá válnia.

Azt külön sajnálom, hogy eltávolították a csörténket. Jól szórakoztam közben.

Szép napot neked! Sikert nem kívánhatok a bizonyítgatáshoz, ha nem haragszol.

2015. okt. 20. 12:59
 13/43 anonim ***** válasza:
2015. okt. 20. 14:20
 14/43 anonim ***** válasza:
64%

# 12

Mivan T. Zoltán újra beregisztráltál más névvel mert a másik profilodnak már túl alacsony a %-a?

2015. okt. 20. 14:34
 15/43 Varga Zord ***** válasza:
21%

Hát persze! :D

Szerintem T. Zoltán a saját nevét használná.

Én csak simán egy kitalált nevet írtam be. Ha már lehet névtelenül ide írogatni.

2015. okt. 20. 14:39
 16/43 T. Zoltán ***** válasza:
47%

Kedves Névtele!

Én itt vagyok nézelődőként. Nem nagyon zavar az alacsony százalékom. V. Zord is alacsonnyá válik lassan gondolom, mert olyan kérdésekre válaszolgat, mint én korábban. Olyan emberek támadják itt a Szcientológiát, akik semmilyen érvet nem fogadnak el, csak ha abba zaklatás, emberrablás és egyéb szörnyűségek vannak. Én meguntam az értelmetlen vitákat. Ő még nem.

Sok szerencsét Varga Zord! Bárki is vagy. Gondolom találkoztunk már. Keress meg, majd valamelyik rendezvényen. Sokan ismernek már Szcientológus körökben.

2015. okt. 20. 14:45
 17/43 A kérdező kommentje:

Érdekes, nem látom, hogy Lucifer beismerte volna, hogy tévedett. Azt mondta, hogy utána fog nézni, de azóta semmit sem írt ide.

Mivel azok a linkek amiket felraktál nem a kérdésre válaszolnak, ezért csak ennyit mondok rájuk: https://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8

Igen, ez egy nyilvános oldal, de vannak szabályai. Én feltettem egy szabályos kérdést a jó kategóriába. Te provokatívan, nem a kérdésre válaszoltál, és vitát generáltál. Tehát jelentettelek az adminoknak, és direkt kértem, hogy az én hozzászólásaimat is töröljék, mivel nem vagyok rá büszke, hogy ilyen vitába rángattál bele. Mivel az adminok törölték is, ez azt jelenti, hogy jogos volt a jelentés, és a te provokatív hozzászólásaidnak nics helye itt.

"Nem foglalkozik érdemben nagyon az elesettekkel, és a nagyon gyenge képességűekkel, csak a jó képességűeknek segít még jobbá válnia."

Nagyszerű! Szegény autista gyerek meg dögöljön meg, de clear az nem lesz...

"Én csak simán egy kitalált nevet írtam be. Ha már lehet névtelenül ide írogatni."

Érdekes, pedig épp te voltál annyira oda, hogy valaki névtelenül ír...

#13, #14: Köszi!

2015. okt. 20. 15:24
 18/43 anonim ***** válasza:

# 15

# 16

Csak a hülye nem veszi észre a két összefüggést!Ennyire átláthatóan azért ne! :D

2015. okt. 20. 15:27
 19/43 Varga Zord ***** válasza:
14%

Lucifer elnézést kért és közölte, hogy utánanéz. És azt mondod nem ismerte be, hogy tévedett. Ha utánanéz valaki valaminek miután állított valamit amiért bocsánatot kért, az nem az, hogy beismeri, hogy nem volt igaza?

Tételezzük fel,hogy igazad van és legyek T. Zoltán. Mit is változtatna ez a dolgokon?

Ki mondta, hogy az autista gyerek dögöljön meg? Vannak nagyon jó orvosi és alternatív kezelések, amikkel javítani lehet egy autistának az állapotán.

Ha embereknek kell segíteni akkor a Szcientológia nem működik szerinted. Viszont ha meg nem segít valakin akkor milyen szemét.

Akkor most működik vagy nem működik?

2015. okt. 20. 16:14
 20/43 Varga Zord ***** válasza:
14%

Ja és még hogy legyen egy válasz is a kérdésedre:

A Szcientológia nem segít olyanoknak sem akik nem hajlandóak betartani az adott ország törvényeit.

2015. okt. 20. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!