Miért keresik fel Jehova tanúi házról házra, állandóan, az embereket? Nem tanúktól várom a választ!
Máté 28. fejezet.
"Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig."
Mátéban van az is, hogy vegyetek Úrvacsorát, de azt elmissmassoljátok. Ez az ige nektek szól, míg a másik nem? Egyiket be kell tartani, a másikat nem? Hogy működik ez?
Egyiknél sincs az, hogy ez csak ennek szól, míg a másik mindenkinek.
ez szép észrevétel volt.
KETTŐS MÉRCE!!!
Kedves Kérdező!
ha te olyan jol tudod a választ,akkor miért teszed fel itt a kérdést? És bocsánat,nem akarok vitatkozni,de TI NEM vesztek Úrvacsorát,csak kézről kézre adjátok a pászkát és a bort.(hogy azután a bort a rendezők,vének megisszák az már más lapra tartozik)
kettős mérce, kettős mérce!!!!
mindkét alkalommal csak felkentekhez beszélt!!!!
mindkét alkalommal csak felkentek voltak ott!!!
te még a törvény alatt vagy? merthogy az új szövetség emlékjegyeit nem veszed magadhoz, mert megtiltották neked. miként azt is megtiltották, hogy miközben adogatod az emlékjegyeket, imát mondj. ha nem vagy az újszövetség részese, még a törvény alatt vagy. úgyhogy ne tanítgass itt, és a gyülekezetben se szólj hozzá! ja, ez az újszövetségben van benne: nő ne tanítson férfiakat. te mégis megteszed. lelked rajta. légyszives, akkor idézd már ide a bibliából, hogy csak égi reménységűek vehetnek az emlékjegyekből. köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!