Ha létezik Isten, miért születnek beteg gyerekek?
"Na, most jól megmagyaráztátok. Lehetett sátán akármilyen angyal kezdetben, ma nem az - tudjuk. A rosszra csábít - ismerjük. Akkor miért nem pusztítja, lehetetleníti, semlegesíti stb. isten őt? Félrebeszélés az egész."
Persze, hogy félrebeszélnek, hiszen keresztények.
Azok mind ilyenek.
Persze, hogy félrebeszélnek, hiszen keresztények.
Azok mind ilyenek.
mért amit ti mondtok az igaz egyenes beszéd?bizonyíték?.
hogy nincs isten és kész.
a nincs bizonyítása legalább oly nehéz mint a van é.
mármint egymás számára bizonyítani,mivel mind két fél megvan győződve az igazáról.
hogy van aki hiszi az azért van mert isten bizonyított neki.
aki meg aszt hiszi hogy nincs az nem is értheti eszt.
és a szavakat azért nézik mellé beszélésnek mert nem értik a jelentéseit.
csak akiben benne van isten szelleme azok értik.
"a nincs bizonyítása legalább oly nehéz mint a van é."
Nem valaminek a nemlétét kell bizonyítani, hanem a létét.
Ha én például azt állítom neked, hogy léteznek Norvégiában a hegyi trollok vagy az UFO-k, akkor te hogyan bizonyítod be nekem, hogy nem?
Szerinted nem nekem kéne bizonyítani, hogy vannak ilyenek? Mondjuk mutatni egyet?
Persze sokan mondják, hogy látták már őket, de hol a bizonyíték?
Szerinted nem nekem kéne bizonyítani, hogy vannak ilyenek?
ha nem hiszem el nem is fogod tudni.
még ha többen láttak efféle lényt,mivel én nem láttam még és nem is hiszem a létét sem, hiába mondod még ha igazad is van benne.
mert ahogyan meg magyarázod az érveket mint pld, de kb vagy 10 ember látta és sok sok ember hiszi mert aki látta elmondta aszt.stb stb.
én ellen érvelem úgy is,jó de lehet hogy akkor volt vagy 40fok meleg,és az a 10 ember napszúrást kapott és hallucinált.vagy csak hír névre vágytak.
tehát ha igazad van ha nem, ha nem hiszem nem is tudom elfogadni se bizonyítani az igazadat.
én? senkit sem.
isten nem kényszer!
helyesírás? van egy hibám de ettől még ha személyesen ismernél talán meg lepődnél.
bocs hogy nem vagyok oly tökéletes ember mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!