A Biblia parancsát (Nem szabad káromkodni) hány keresztény ember tartja be?
Miért tartanák be? Ők elsősorban EMBEREK, és csak másodsorban "magukat kereszténynek nevezők".
Aki meg - önmagán erőszakot téve - azon erőlködik, hogy betartsa, azon meg egy idő után határozottan látszik a frusztráltság, kimerültség. Ez később türelmetlenséghez vezet, meg általánosan rossz hangulathoz, aztán EGYSZER CSAK - varázsütésre - jönnek a "kellemetes szóvirágok".
-a Pap szegezi a kerítést...a gyerek nézi...
-Kisfiam, látom figyeled, és tanulni akarsz..!!!..
-...egy nyavalyát...arra vagyok kíváncsi, hogy mit mond egy Pap, amikor egy nagyot ráüt az ujjára a kalapáccsal..
Na..?..:-D...
Nem tudom. Kérdés: mi a káromkodás? De kell ezt definiálni? Programozó értelmezése a Biblia passzoló cilusáról:
01.10 - Jézus meghalt bűneinkért = feloldozás
01.20 - Bűnöztél
01.30 - Nem bűnöztél
01.40 - Nem tudod, hogy bűnöztél-e
02.10 - If <01.20 = TRUE> -> go to '01.10'
{TAB} CLS
02..20 - If <01.30 = TRUE> -> 00
{TAB} CLS
02.30 - If <01.40 = TRUE>
{TAB} Go to <02.10>
PS: Utoljára kb 20 éve programoztam Clipper-ben... De szerintem a ciklus logikája releváns...
Tetszik a kód. Kinyírom a szomszédot, megerőszakolom a feleségét meg a lányát (meg a fiát meg...), mert Jézust már megöltük és nincs bűn.
Valami kimaradt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!