Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tízparancsolat, "ne paráználko...

Tízparancsolat, "ne paráználkodj! "? (többi lent)

Figyelt kérdés
A tízparancsolatban benne van, hogy ne paráználkodj. Mi a helyzet a pedofil papokkal? Bort isznak és vizet prédikálnak?

2015. máj. 3. 21:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

Igen, ők méltatlanok a pap névre és bűnözők.

Ugyanúgy, ahogy- a sokkal gyakoribb - pedofil tanárok vagy szülők - ők is méltatlanok a tanár szülő névre és bűnözők.

Megbocsáthatatlan - Az, ki a kínzóinak, gyilkosainak is megbocsátott, Az mondta, akik egyet is bánt a gyerekek közül, kössenek követ a nyakába, mert nem lehet megbocsátani.

2015. máj. 3. 21:13
 2/22 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy több pedofil szülő vagy tanár van mint pedofil pap, de egy szülő vagy tanár nem feltétlenül vallásos lehet, hogy a tízparancsolatról nem is hallott (ettől függetlenül elítélendő) de egy pap Istennek szenteli az életét, és embereknek kellene "jó példát" mutatni. Ha egy xy ember aki mondjuk egy teljesen átlagos munkát végez és pedofil attól nem várnak az emberek erkölcsi útmutatást, de egy paphoz eljárnak vasárnap és meghallgatják. Tehát szerintem ha egy pap pedofil az különösen felháborító!
2015. máj. 3. 21:21
 3/22 anonim válasza:
51%
jo, akkor habordj fel, ennyi.
2015. máj. 3. 21:27
 4/22 A kérdező kommentje:
3/3# ha nem érted a lényeget akkor inkább maradj csendben.
2015. máj. 3. 21:28
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, különösen kártékony férgek, igaz.

"egy teljesen átlagos munkát végez és pedofil attól nem várnak az emberek erkölcsi útmutatást"

A tanár és a szülő sajnos nem "átlagos munkát" végez, tehát ott is mérhetetlen a pusztítás amit a gyerek.

lelkében okoz.

A legnagyobb baj, ha a szülő méltatlan, bántalmazza szexuális vagy bármi más módon alázza le.

Mert attól nem, vagy csak nagyon nehezen szabadul a gyerek -általában titkolja és saját magát érzi bűnösnek. Ez a legnehezebb.

Óriás a felelőssége a nevelőknek.

Az ember az emberré levést az embertől tanulja!

A függőleges testhelyzetet sem venné fel, beszélni és szavakon keresztül gondolkodni sem tanulna meg, ha nincs felnőtt én tudattal rendelkező ember mellette az első években (Maugli csak szépirodalom, sajnos ez így van- ezért nagy a felelőssége a nevelőknek)

2015. máj. 3. 21:29
 6/22 Ozmium42 ***** válasza:
55%
Köszönjük, hogy megcáfoltad a kereszténységet.
2015. máj. 4. 01:18
 7/22 anonim ***** válasza:
40%

Fogalmam sincs, miért kell ilyen perverzitásig sötét dolgot írnia egy értelmes embernek, mint amit 6-os idehányt. De most biztos jobban érzed magad 6, és kielégültél.

Kb. olyan, mintha két informatikus gyerekgyilkos lenne, ezért az egész informatikát leírnák, szörnyűnek nyilvánítanák és megszüntetnék.

Remélem, sokat segítettem 6-os, hogy észhez térj.

2015. máj. 4. 08:00
 8/22 anonim ***** válasza:
57%
7-es, higgadj már le, a 6-os csak szarkasztikus próbált lenni...
2015. máj. 4. 09:15
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek megrontása mindenhogy bűn, teljesen mindegy, hogy az elkövetőnek mi a foglalkozása. Egyébként én 25 év alatt egy pedofil pappal sem találkoztam, és elég kisarkított így beállítani, mintha minden bokorban pedofil papok lennének. Egyébként statisztikák kimutatják, hogy a legtöbb megrontás a családon belül van. Akkor most rossz a család intézménye? Nem rossz, csak vannak alkalmatlan, beteg emberek...
2015. máj. 4. 10:01
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Pedig van összefüggés a vallás és a nemi tévelygések között, hiszen az ellenpéldában szereplő informatikusnak nem tilos a szex, nem fog a hajlama deformációt szenvedni, ellentétben a papokkal, akik számára problémákat okoz a vágyaik kiélése. Szexuális irányultság sokféle van és ezek egyre jobban megváltoztatják az illető személyiségét, olyan ez, mint a gőz, ami felhalmozva mozdonyt is hajthat, de a nyomás kitörhet máshol is. A legveszélyeztetettebbek azok a papok, akiknek semmilyen szexuális tevékenység sem engedélyezett. Lehet, hogy csak női fehérneműk gyűjtögetése és szagolgatása lenne a hobbija, de sajnos minden tilos, vagy bűnnek van kikiáltva, így az elfojtott indulatok, vágyak termelik ki ezt a szörnyűséget és szerintem a papok között ez jobban előfordul.

Saját tapasztalatból tudom, hogy amikor nem volt módom szexre, például katonakoromban, akkor nagyon kiéleződött a vágy, másra sem tudtam gondolni, de amikor rendszeres nemi életet éltem házasságban, akkor jóllakottan sokszor eszembe sem jutott, néha még akkor sem, amikor kellett volna. Ilyenkor még a legrafináltabb női praktikák is leperegtek rólam, sokszor észre sem vettem, vagy ha mégis, a hatás nem volt olyan átütő, mint kiéhezettebben. Az is feltűnő, hogy a gyerekgyilkosok többsége börtönviselt, ahol a hosszú elzárás miatt elfajulnak a nemi vágyai, az ártatlan kicsik bántása okoz neki gyönyörűséget, talán valamilyen bosszúként is, de ebben nem vagyok biztos.

Deviancia annyi van, hogy csak meglepődik az ember, de ha valaki lábakat szeret cirógatni, vagy ciciket markolászni, vagy ha öregebbre, érettebb emberre gerjed, akkor csak tegye, ha másnak nem okoz vele kárt, mert az elfojtott vágyak csak nagyobb bajt okozhatnak, mert szelepek hiányában ki tudja, hol tör ki a nyomás.

Sokszor tanulmányozták már, miként fejlődik ki egy eltérő nemi identitás, mitől lesz valaki homoszexuális, vagy pedofil, valamit olvastam, hogy ez utóbbit gyógyítani is tudják már, ha valaki gyógyíttatni akarja, vagyis betegség ez, ami kifejlődhet, ha nem törekszenek a megelőzésre.

Egy jó kefélés lehet, hogy sok papot megmentett volna, ugyan nekik miért tilos a szex, ez embertelen szokás, arról nem is beszélve mellékesen, hogy ilyen dolgokra is adnak tanácsot, beletartozik a kompetenciájukba, pedig teljesen tapasztalatlanok, zöldfülűek a kérdésben.

Azt is elmondom, hogy ismertem papot, aki bukott erre a dologra, szinte mindig csak ez foglalkoztatta, a testi kapcsolatok. Másról sem prédikált, tobzódott a szex elítélésében és a gyónásokon is erre harapott, állandóan ezt firtatta, ez érdekelte. Azt nem állítom, hogy pedofil volt, szó sincs róla, de talán az előszobájában járt már, hiszen az elnyomott nemi vágyak komolyan dolgoztak benne. Lehet, hogy soha nem lenne belőle pedofil, de hogy egészséges sem volt már, az tuti. A normális nemi élet hiánya válthatja ki a pedofíliát is, mint minden nemi eltévelyedést.

2015. máj. 4. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!