Milyennek képzelitek el a túlvilágot?
Hát én a következőképpen képzelem el:
Mennyország:
Egész nap metál szól, egy kifogyhatatlan korsó sör figyel a kezemben, miközben süppedek a napon és körbevesznek meztelen arankák.
Pokol:
Egész nap tücc-tücc vagy alter szól, miközben egy hatalmas, rücskös f*szú ördög vág partiba háturul, rohadt meleg van, de egyetlen ital amit kaphatok a paradicsomlé és angol ale "sör".
Üres semmiként, amit úgy sem fogunk megtapasztalni, mivel a halálunkkal megszűnünk létezni.
A mindenféle túlvilági históriákat azért találták ki, mert az ember képtelen elképzelni saját nemlétét. Gondold csak végig. El tudod képzelni, hogy nem látsz, nem hallasz, nem érzel ízeket, nem tudsz mozogni, tapintani, emlékezni gondolkodni, csak egy üres semmi vagy? Egy nem létező dolog? Durva, de ez az igazság.
tegnap 14:03
A de ja vu nak van tudományos magyarázata, bizonyos hormonok ingadozása okozza, van erről egy discovery-s film ahol a paciensen orvosilag váltanak ki de ja vu érzést...
Szal a reinkarnációnak a de ja vu hoz biztosan nincs köze.. Ettől még nem kizárható hogy van reinkarnáció.
Mellelseg az én elméletem az, hogy halálunk után a tudatunk egyesül valami globális nagy dologgal, a benne levö tapasztalatokat és tudást átadja neki, majd tök üresen és tiszta lappal visszatér egy másik testbe itt a földön...
Mi más célja lehetne az emberi életnek a tudáson és a fejlődésen kívül?
Nyilván ez a cél is egy nagyobb célt szolgál, és csupán része valaminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!