Úgy értem, hogy mit gondoltok a mennyországról, a pokolról, vagy aki mást hisz, az milyennek gondolja a túlvilágot? Mi vár minket odaát szerintetek? Minden ide kapcsolódó válasz érdekelne! Köszi! :)
a halál az élet ellentéte. a biblia szerint az emberi testnek nincs olyan része, amelyik túlélné a test halálát. tudtad, hogy a biblia nem tanítja azt, hogy az embernek, bármilyen része túlélné a test halálát? amely lélek vétkezik, az hal meg.
2010. febr. 23. 15:05
2/36 anonim válasza:
Én nem hiszek a sem a pokolban, sem a menyországban.Bennem 2 túlvilági elmélet csatázik.az egyik a buddhista reinkarnáció(Számos eset van kötülöttem ami azt igazolja hogy létezik.)
DE a másik viszont nagyon durva primitív de szerintem nem hal meg a lélek, nem sőt tovább aktívan él, és néha viszont ezt kézzel fogható bizonyíték mutatja hogy itt vannak körülötünk.(pl a papám pont az én születésem évében öngyílkos lett.egy redönyzsinorra akasztotta fel magát és ez a fögönyfelhúzó zsinor fizikailag megmagyarázhatatlanúl kileng.pedig semmi nem ment el mellette szélsincsa lakásban :D De lehet hogy aki jó az vissza jön aki rossz az szellem marad.
2010. febr. 23. 15:08
3/36 anonim válasza:
a biblia az egyik 1. olyan könyv amit úgy magyarázok ahogy akarok
2010. febr. 23. 15:11
4/36 anonim válasza:
a biblia az 1-edüli olyan könyv, amit emberek írtak, de Isten ihletett. valóban sokan kiforgatják, de aki olvassa és megérti a mondandóját, az a pontos igazságot tudja meg, és szabaddá válik sátán rabszolgasága alól.
2010. febr. 23. 15:42
5/36 anonim válasza:
Nem létezik túlvilág, miután meghalunk, pontosan ugyanolyan lesz, mint mielőtt megszülettünk volna. Azaz semmi. Nem lesz agyunk, se érzékszerveink, amivel felfogjunk bármit is.
2010. febr. 23. 19:39
6/36 anonim válasza:
háth ha meghalok akkor biztos találkozok attila a hunnal meg elvissel meg 1-2 ősemberrel|
2010. febr. 23. 22:22
7/36 anonim válasza:
Nem hiszek a keresztény pokolban/mennyben,ugyanis azt csak az emberek manipulálására találták ki,hogy betartsák a vallás dogmáit.
Nekem szimpatikusabb a reinkarnáció elmélete.
2010. febr. 23. 23:38
8/36 Salx Narval válasza:
Szerintem pont olyan lesz a halál után, mint a születés előtti állapot. Az-az semmi amit éreznénk, vagy tudnánk.Számomra a lélek halhatatlansága sem ér semmit, ha nem tudhatom a sajátomnak, egy másik esetleges létben.Ha van is ilyen létforma, itt és most mire megyek vele, ha nem emlékezek semmire.
2010. febr. 24. 10:34
9/36 anonim válasza:
Ücsörögni egy koporsóban. Elég sz*r, és unalmas is. Ráadásul iszonyatosan büdös lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!