Mit gondoltok, mi a szép és jó Jehova Tanúi vallásában? Akin nem tartoznak a fent említett vallás tagjai közé, milyen pozitívumokat sorakoztatnának fel?
Nem foghatnak fegyvert, nem volt korábban kötelező sorkatonai szolgálat, illetve megtagadták azt, gyűlölik a háborúkat, van bennük egyfajta összetartó erő, kapocs.
Bár nem tartozik ide, de fontos kiemelni, hogy nem dohányozhatnak. A mormonokat is megemlíteném, mivel ők nem isznak alkoholt, amit szintén nagyon pozitív, és ők sem dohányozhatnak ha jók az információim. De nem szeretném Jehova Tanúit és a mormonokat egy lapon említeni, mivel különböző hitnézetek.
"Én nem vagyok orvos, te ostoba."
Köszönöm a személyeskedést, bár nem hiszem hogy ostoba volnék.
"De ha az esélyei megnőnek 5 % -ról 95 % -ra az már nem is olyan rossz nemde?"
Ahogy mondtam is, nincs garancia rá, hogy egyáltalán megnő az esély.
A többihez meg: nem érted a Biblia mondanivalóját. Ráadásul dobálózol itt olyanokkal, hogy özönvíz... Olvastad milyen emberek voltak akkor? Meg miket tettek azok a népek, amelyeket Isten kiírtott? Elégették a saját gyerekeiket! Komolyabb országokban ezért alap a halálbüntetés.
"Olvastad milyen emberek voltak akkor"
Az ezzel kapcsolatos észrevételeimet leírtam korábban. Szelektív tán a látásod?
És az említett népek... Ki hagyta hogy odaáig fajuljanak a dolgok? Miféle isten az aki nem vállal felelősséget azért amit teremtett. Ma az embert elmarasztalják, ha nem törődik a gyerekével. ezt az "istent" ki marasztalja el, amiért magára hagyta azokat akike teremtett? Mózesnek is csak hőbörögni tudott. Ezerszer elmondja: Én vagyok az Úr! Én vagyok az Úr! Talán maga sem hitte el azért kellett mást is győzködnie? És miféle gané alak az, aki egész egyiptomot sanyargatja egy ember - a fáraó - miatt? Akinek ráadásul a biblia szerint ő "keményítette meg a szívét" Ez volna a szerető isten?
Acélszív, biztosan oka van annak, hogy ennyire elkeseredett szívü ember vagy. Talán találó is a neved.
Ha lenyugszol, és több információt fogsz szerezni, másképpen fogod látni a dolgokat. Énnyi haraggal, sokat ártasz magadnak és talán a legközelebbiednek is.
Utolso szerinted Isten puszta akarataval nem tudna megtenni a szukseges valtoztatasokat...ismetlem puszta akartaval???
Akkor mire vatr? Egy angyallagyult angyal meggyozesere???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!