Hogyan tudnám végleg elkergetni a Jehova Tanúit?
Komolyan már a hajamat tépem néha.
Először ajtót nyitottam nekik, mert nem tudtam, hogy kik azok. Erre a nő felcsapta az őrtornyot, és nekiállt szövegelni.
Először illedelmesen megköszöntem, mondtam, hogy nem térek át, becsuktam az ajtót.
Azóta folyamatosan jönnek, hetente kb. Először szépen próbáltam kérni, mintha meg se hallották volna.
Próbáltam rájuk csapni az ajtót, nem használt. Ha nem nyitok ajtót, van, hogy fél óráig az ajtó előtt ácsorog, és kopog, vagy nyomja a csengőt.
Volt olyan is már, hogy idegességemben golfütővel mentem ajtót nyitni, és megkérdeztem, hogy melyikük akar a szemen verésről vitatkozni. Ez sem használt.
Gondolkoztam a feljelentésen, de a rendőrség komolyan ügyeknél sem jön ki....Van a lépcsőházban pár olyan öreg, akik "megtértek", hozzájuk járnak főként, de nem adják fel a nem JT-seket sem....
Mit csináljak? Hogyan tudnám elijeszteni őket? Van valami jó módja? Herótot kapok már ezektől. Néha egy faszi és egy nő csönget, néha 2 szoknyás banya. Mind a kettőt elküldtem már az őrtorony valogába, de nem használ, nagyon makacsok.
Valami ötlet?
Közöld velük, hogy meleg vagy, csak a saját nemed érdekel szexuálisan, és nem is akarsz megváltozni. De ha akarnak, eljöhetnek néha egy-egy orgiára hozzád!
Nem vicc, az egyik szomszédom - közismert szoknyavadász - ezzel a szöveggel fogadta őket, soha többé nem csöngettek nála. Pedig most is járkálnak a környéken.
Hogy én miket mondtam nekik, azt ide nem lehet leírni, mert kitiltanak az oldalról...
Ezek erőszakos, zaklatók akik már azt se tudják mi merre van, csak ennek az idiotista vallásuknak élnek. Teljes mértékben be kellene tiltani, csak hát ugye szabad vallás. Bár én ezt nem is tekintem vallásnak. Ez egy ilyen égetnivaló szenny.
Előttem szólókhoz csatlakoznék, nézzed meg, hogy mit nem fogad el a vallásuk aztán öltözz be melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!