A jehovák bárkit felvesznek?
peter sutcliffe jehova tanúja lett! Egy sorozatgyilkos, aki 13 nőt ölt meg... mostantól jehova tanúja...
Kérdező: Először is honnan tudod, hogy igaz, amit ez a lap ír? Másrészt, az lényegesebb szerintem, HOGY MILYEN VALLÁSÚ VOLT AMIKOR EZEKET A SZÖRNYŰ GAZTETTEKET ELKÖVETTE. Mert általában az megy, hogy fikázzák az embereket, pl "a Pityu egy alkoholista volt, most meg Jehova Tanúja". Az persze nem számít, hogy most már nem az, hanem akkor volt az amikor más egyház tagja volt...
1. "persze...egyedul a normalis, vagy annal magasabb IQ erteknel lehet problemes..."
Szívesen állok elébe egy IQ tesztnek, kíváncsi vagyok melyikőnknek lesz magasabb?
2-es válaszban remekül össze van foglalva egyébként a kérdésre a válasz.
7. "Persze hogy fel, oda bárkit felvesznek, akit be tudnak hülyíteni. Emiatt gyakorlatilag ott landol a hulladék egy része."
Hú, te biztos jól informált lehetsz! Tudod is bizonyítani az "értelmes" és "előítélettől mentes" felvetésedet valahogy?
Egyébként ahogy a 8. válaszban is le van írva, nem úgy működik mint a többi vallásnál, hogy mindegy ki mit tesz fel van véve. Komoly Bibliai ismerettel és erkölcsös életvitel szükséges.
11. "Persze. Mindnekit felvesznek. De fogyeldeg, hogy akik belepnek azok mindig kivetel nelkul az oregek, akik erzik, h nem sok van mar nekik hatra, vagy a konnyen befolyasolhato fiatalok, akik eppen egy lelki trauman mentek at, vagy meg eppen benne vannak. Ezenkivul konnyen aldozatul esnek a halalos betegek is. Tulajdonkeppen barki, aki fel a halaltol es/vagy teljesen remenyt vesztett.."
Ha valamit nem tudsz, kérlek ne vezess félre mást. De tegyél egy próbát: menj el a gyülekezetbe, és mond azt hogy te Jehova Tanúja akarsz lenni. Biztos vagyok benne, hogy idén nem sikerülne hogy felvegyenek. Ahhoz meg hogy akik félnek a haláltól, vagy trauma éri őket: ebben van valami, mégpedig azért, mert sok embert nem érdekli Isten, amíg nem történik vele rossz. Sokan nem is imádkoznak, csak ha éppen kérni akarnak valamit Istentől.
"De tegyél egy próbát: menj el a gyülekezetbe, és mond azt hogy te Jehova Tanúja akarsz lenni. Biztos vagyok benne, hogy idén nem sikerülne hogy felvegyenek"
Engem konkrétan leállítottak az utcán és győzködtek, hogy lépjek be hozzájuk, még adtak egy kis szórólapot is, hogy szeretettel várjuk, ekkor és ekkor. A szórólapon egy szakállas, jólfésült, ápolt kinézetű Jézus volt széttárt karokkal. Jehova Tanúi Királyság-terme. Ennyit arról, hogy nem vennének fel. Sőt, azelőtt még feljöttek a negyedik elmeletre is toborozni...
Kedves kerdezo: Neked irok es nem ennek az elvakult embernek, aki foggal-korommel vedi a vallasat (valoszinuleg egyedul, csak ugy csinal, mintha tobben lennenek). Jehova tanui nem vesznek fel csak ugy barkit, anelkul, h elotte mindenfele "probaknak" ala nem vetnek. Elsodleges, h az illeto tanulmanyozza a bibliat. Ezt aztan valahogy persze ellenorzik is. Baratunk eloiteletekrol beszel, mikozben sajat eloiteletukrol melyen hallgat.. Mindenesetre egy ilyen hireket konnyen leinformalhatsz, ha akarsz, hamar rajossz, mennyi a valosagtartama. Probalnad ezt meg az "Ortororny", vagy az "Ebredjetek" eseteben. Ez jehova tanuinak a kethetente megjeleno "kepes folyoirata", tele zoldsegekkel, amiket aztan megerositenek a bibliabol szarmazo idezetekkel, szovegreszletekkel. A bibi ott van, h a bibliat legalabb szazflekeppen lehet magyarazni es magyarazzak is akulonbozo vallasok. Namost egy jehova tanuja, ha komolyan veszi a vallasat (es altalaban ok komolyan veszik) akkor ezen a ket "folyoiraton" kivul mast nem nagyon vesz a kezebe, mert minden mas a "Satan muve", vagy a gonosz embereke, szoval minden mas hazugsag. Ez naluk alapallas.. Namost, abban igaza van, h nem vesznek fel barkit, mert csak akkor vesznek fel, ha meggyozodtek rola, h az illeto tanulmanyozza a bibliat. Ebben persze segitenek is neki, persze ugy, hogy az illeto az O interpretalasukban ertelmezi majd a bibliat. De mint mar mondtam, a bibliat sokfelekeppen lehet ertelmezni. De ha valaki elfogadja, amit ok magyaraznak, es vissza is tudja mondani, akkor "felveszik", gyakorlatilag barki is az illeto. Szoval igenis barkit felvesznek, mindegy, milyen az eloelete az embernek, mindegy, ha aberralt, sorozatgyilkos stb. Es igenis eloszeretettel halozzak be az eppen lelki godorben levo embereket, akik vagy:
- joszandekuak, de tapasztalatlanok es naivak
- halalos betegek es felnek a halaltol
- oregek es unatkoznak, emellett persze fosnak, h nemsokara van GAME OVER es mi van, ha tenyleg van Isten??! (es persze ezek is felnek a halaltol)
A lenyeg a FELELEM! Ezzel tartjak tagjaikat fogva, megpedig vasmarokkal!! Mert ha nem Istennek tetszo eletet elsz, akkor jon Armageddon, vagy mar elotte meghalsz, es GAME OVER.
Meg a lexikonban is benne van, hogy eredetileg 2000-re, vagy meg korabbra vartak a vilagveget.. Azota ezt tobbszor is modositottak! Tudnek neked meselni roluk, de igazabol ok csak egy a sok kozul, bar tenyleg az egyik legkartekonyabb, mert csaladokat szakitanak szet, fiatal eleteket tesznek tonkre stb.. Orulnek, ha bezaratnak oket, mert igazabol csak a penzrol szol az egesz, a sok elvakult, csolatasu Tanu ejt-nappalla teve dolgozik nekik; "szolgalatot" vegeznek.. Hogy kiknek? Azoknak, akik kitalaltak es iranyitjak ezt az egeszet, illetve ezek leszarmazottjainak. Ez egy hatalmas, kiterjedt maffia, amit a bevetelek mulodtetnek. (Minden tanu tejel, vagy mas modon "szolgal", peldaul ingyen dolgozik, stb. de ezt persze nem szivesen hangoztatjak)
"Engem konkrétan leállítottak az utcán és győzködtek, hogy lépjek be hozzájuk, még adtak egy kis szórólapot is, hogy szeretettel várjuk, ekkor és ekkor. A szórólapon egy szakállas, jólfésült, ápolt kinézetű Jézus volt széttárt karokkal. Jehova Tanúi Királyság-terme. Ennyit arról, hogy nem vennének fel. Sőt, azelőtt még feljöttek a negyedik elmeletre is toborozni..."
Akkor nem értetted meg, mit akartak mondani. Meghívtak, hogy vegyél részt az összejövetelen. Ettől még nem leszel "felvéve", mert itt nem úgy működik, hogy eljössz, megkeresztelkedsz, azt jól van, azt csinálsz amit akarsz, csak fizesd a pénzt... Nem, itt először is Bibliatanulmányozást kell kezdened. Lehet Károli-fordításból is, ha esetleg nem tetszik - az egyébként könnyebben megérthető - Új világ fordítás.
És mint írtam, az érdekesebb inkább, hogy milyen vallású volt, amikor gyilkolt! Amikor valaki jó útra tér, és Tanú lesz, akkor mindenki elkezd fikázni, de hogy milyen vallású volt akkor, amikor gonoszságokat követett el, az persze senkit nem érdekel...
Ha a nővéred tanú, akkor végképp nem értem a sok ferdítést.
Te milyen vallású vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!