Az iszlám kegyetlen és szélsőséges megnyilvánulásait azért kell megtapasztalnunk, mert ők nem mentek keresztül a humanista felvilágosodás folyamatán?
1) A "felvilágosult humanizmus" nevében már legalább annyi embert megöltek, mint bármelyik vallásháborúban.
2) Butaság lenne azt hinni, hogy más civilizációk (Kína, India, iszlám világ) ugyanazt a társadalmi fejlődési modellt fogják bejárni, mint az egykoron keresztény Európa.
Nem fogják, és szándékosan nem fogják, mert nem akarják ugyanúgy elveszíteni saját gyökereiket, mint ahogyan Európa mára már elvesztette saját keresztény gyökereit.
Akik azt hiszik, hogy ezeknek az atrocitásoknak semmi közük az iszlámhoz, azok tisztában vannak vele, hogy a komplett iszlám vallás a harcra épül? Eleve azért jött létre, hogy a háborúzó berber lovas nomádokat összefogja, éppen ezért olyan gyakorlatias és mentes mindennemű komolyabb filozófiai tartalomtól, elvégre harcosoknak lett kitalálva és Mohamed jól tudta, hogy a harcosok nem az eszükről híresek, ezért olyan egyszerű az egész. A hellenizálódott judaizmusra épül az egész, amit a szomszédos területeken élő zsidóktól vett át, lecsupaszította és ráhúzott egy sötét és banális tanmesét, hogy a leghülyébb katona is képes legyen megérteni.
Minél bonyolultabb valami, annál könnyebb félreértelmezni, namármost az iszlám olyan egyszerű vallás, mint egy faeke, szóval rohadt nehéz másképp értelmezni. Annak is a békés együttélés a végső célja, de ők ezt nem szeretettel és elmélkedéssel akarják elérni, hanem egész konkrétan hódítással. Ők csak úgy tudják elképzelni a világbékét, ha egy vallásilag 100%-ban homogén iszlám világtársadalom jön létre, ahol mindenki az ő középkori erkölcsüket és világképüket vallja. Ez a nagy baj vele.
9#, "Terroristáknak nincs közük az Iszlámhoz, minden muszlim elítéli azokat."
Ezt ugye te sem hiszed el?
Több tucat iszlám ország van/létezik, de abból, ha egyet-kettőt-hármat ismer egy átlagos ember biztosan.
+ Nincsenek túlerőben a terrorizmushoz közel álló Muszlim országok, szóval demagóg, ha valaki amblock Iszlámot mond terrorista helyett.
Aztán legvégül: A vallásuk tényleg sokkalta következetesebb mint a kereszténység. A mi oldalunkról az övék "primitív", az ő oldalukról a miénk "puhány, képmutató". Érdemes ezen veszekedni, amíg mindenképpen a saját nézeteinkkel akarjuk megerőszakolni a másikét?
Azért megjegyzem, hogy voltak náluk is keresztények kb 1000 évvel.
A keresztények kegyetlenek és szélsőségesek voltak.
Gyakorlatilag Európa mocskát küldték, hogy bűnbocsánatot kapjanak.
Ma kereszteseknek hívjuk őket.
"Olyan nehéz megérteni, hogy a kegyetlenkedés végeláthatatlan megtorlásokhoz vezet?"
Nem, nekik most jött el az idő, hogy megtorolják.
Ja és keresztény vagyok, csak nem nézem le őket, hiszen ugyanezt csináltuk, csak míg ők otthon - addig mi náluk pusztítottunk.
"Az iszlám kegyetlen és szélsőséges megnyilvánulásait azért kell megtapasztalnunk, hogy addig se törődjünk a Pénzuralmi Világrend kegyetlenségeivel."
Igen, ebben is van igazság.
Szerintem hagyjuk most a keresztesek és az akkor terjengő iszlám harcait. Nézzük csak a közelmúltat és a jelent. Európa hiába ment keresztül az un. humamizmuson, ma is a fehér ember kultúrája nyomja rá a bélyegét a világra. Mi igáztuk le pár száz éve az iszlám országokat, mi kényszerítjük rájuk jelenleg is az un. demokráciát és kérjük rajtuk számon az ő általuk el nem fogadott szabályokat. Mi zsidó-keresztények vagyunk ma is az agresszorok, akkor is ha nem konkrétan fegyverekkel uralkodunk felettük. Bár én sem zsidó sem keresztény nem vagyok -gondolom hasonlóan sok más itt hozzászólóhoz- de hát valamilyen szinten mivel ebben élek, kénytelen vagyok közösséget vállalni a többségi fehér kultúrával. Tehát 2 lehetőségünk van. Vagy legyűrjük őket, mint tettük azt az indiánokkal, ausztrál bennszülöttekkel. Ezeket a népeket többé kevésbé kipusztítottuk, és a kevés életben maradót igyekszünk ma is megfosztani a kultúrájától. A gyermekeiket napjainkban is elszakítják a szüleiktől, átnevelő iskolákba zárják őket, aztán csodálkozunk, hogy felnőtt korukra talajt vesztett alkoholista, bűnöző lények lesznek.
Az iszlám világ népeivel ez nehezen fog sikerülni. Sőt sokan közülük az ennél finomabb lopakodó, sunyi kísérleteinket is átlátják, és a maguk módján reagálnak is .
Szerintem ki kellene velük egyezni, csak az a baj, hogy eljátszottuk a becsületünket már sokszor velük szemben. Nem csodálkozom, hogy vannak szélsőséges szervezetek közöttük, akik inkább meghalnak és ölnek, mert nem hisznek többé a fehér, globalista világnak. Nem is hihetnek ha realisták akarunk lenni.
Ceri, miből gondolod hogy Te egy vagy közülük? Itt most a Nyugati világra gondolok. Az lehet hogy te hozzájuk akarsz tartozni, de ők soha nem fognak Magyarországra egyenő félként tekinteni. Az igazság az hogy már rég leigáztak :) a rabszolgájuk vagy csak még nem vetted észre.
Ugyanezt akarják a muszlim országokkal. Abban viszont igazad van hogy ez nehez fog sikerülni, egész pontosan nem fog sikerülni.
"Az igazság az hogy már rég leigáztak :) a rabszolgájuk vagy csak még nem vetted észre. "
Dehogynem! Én ezt már sok éve tudom. De azért mert személy szerint konkrétan én nem veszek részt a rablásban attól még ehhez a kultúrkörhöz tartozom. Ha máshogy nem "vétkesek közt cinkos aki néma" alapon.
Sok éve megfogalmaztam már, hogy zajlik a 3. világháború, és úgy hívják, hogy globalizmus. Persze le lehetne szűkíteni a bűnösök számát néhány családra, néhány ezer emberre, de nem menne nekik ez a rablás ha nem lennének megvett helytartóik, segítőik, stb. És persze kell a töltelék anyag, a magamhoz hasonló néma cinkosok milliói, akik legalizálják ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!